sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Last sunday

Viimeinen sunnuntai on jo puolessa välissä. Tämä viikko meni tosi nopeasti. Koko viikko oli hellettä, joten me ollan työskennelty aamu viidestä kahteentoista ja aloitettu taas neljältä työskentelemään kahdeksi tunniksi. Meillä oli kisat to ja pe iltapäivänä, joten jouduin sit oleen töissä koko päivän, aamu viidestä ilta kymmeneen torstaina. Mut oli kiva käydä vielä viimeisen kerran kisoissa ja kaikki hevoset hyppäsi hyvin, oli kyllä täydellinen lopetus mun groomityölle.
Pakkasin just kaikki loput tavarat mitä tästä huoneesta löytyy, nyt olis jäljellä vielä ratsastuskengät ja yhdet ratsastushousut, sekä jotain pientä sälää. Kypärä ei nyt valitettavasti mahdu mukaan, joten sen ostaminen on suomessa edessä. Lisäksi mun chapsit on jo ihan hajalla, joten ne lentää myös roskakoriin tiistaina. Pientä tuskastelua oli yrittää mahduttaa kaikki kamat matkalaukkuihin, mut enköhän mä selviä vielä tuon toisen laukun sulkemisessa, kun istun sen päälle. Sit kun se on kiinni ja pystyssä, niin sinne voi vielä survoo tavaraa sisään, niinkuin tein toisen matkalaukun kans. Nyt hirvittää, et kestääkö siinä enää saumat.

Huomenna on luvassa sadetta pitkästä aikaa, joten menee sit hevosten laidun suunnitelmat ihan uusiksi. Tiistaina on kisat iltapäivällä, mutta en mä kyllä sinne enää lähde, koska ne on iltapäivällä ja mun pitää vielä siivota tämä mun huone ennen kuin lähden.

Kiitos kaikille lukijoille, kun olette olleet niin kannustavia tämän ajan kun olen kirjoittanut tätä blogia! Monta kertaa olen aikonut lopettaa kirjoittamisen, mutta aina te lukijat olette saaneet mut jatkamaan. Tää blogi taitaa olla nyt tässä, koska heppahommat alkaa olemaan aika finaalissa. Viimeiset 2 päivää menee varmaan tosi nopeasti ja keskiviikkona matkustankin jo suomeen.

Eipäs tässä sitten mitään muuta, Auf Wiedersehen! It's time to hit the road! Edessä on tie tuntemattomaan ja uuteen, myöhemmin näkee, että onko se oikea tie minulle.

8 kommenttia:

 1. Etkai vaa lopeta kokonaan blogia??:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs mulla enää oo kirjoitettavaa tästä aiheesta ja lifestyle blogi on sit ihan eri juttu..

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla et mitä alat nyt sit suomes hommailee :) ja voithan sä tähän aina kirjotella kuulumisia :)

  VastaaPoista
 3. JÄTÄ TÄÄ BLOGI. KIRJOTAT TÄNNE UUTENA NIIITÄ LIFESTYLEPOSTAUKSIA, OIS KIVA LUKEA EKOISTA POSTAUKSISTA NYKYPÄIVÄÄN. TÄÄ ON NIIN PARAS BLOGI!

  VastaaPoista
 4. Jos jatkat lifestylenä, niin laita ainakin tänne osoite. :) Hyvää matkaa tänne Suomeen, toivottavasti saadaan kuulla susta vielä jossain muodossa!

  VastaaPoista
 5. Kaisa vei sanat suusta ! :)

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos ihanasta blogistasi!! Inspiroit minut aikoinaan lähtemään ulkomaille hevoshommiin!!!! Olin hennan kanssa yhtä aikaa saksassa :D /mette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs mitään ja kiva kuulla :) kauanko olit Saksassa?

   Poista