tiistai 6. elokuuta 2013

Greetings from Oulu!

Vajaa viikko on nyt tullut suomessa vietettyä. Se on ollut melko kiireistä aikaa, kokoajan oon ollut jossain menossa ja oikeastaan tänään on ensimmäinen sellainen päivä ja ilta, että oon vaan kotona. Vaikka kyllä mä tykkään olla menossa, kotona on tylsää vaan maata sohvalla! Se voi kyllä olla, että se vie vähän aikaa tottua siihen ajatukseen, että kokoajan ei tarvi tehdä jotain ja välillä voi vaikka kattoa telkkaria 5 tuntia putkeen.
Hommasin itelle instagramin, josta mua voi seurata, nyt kun uuden blogin aloittamista en ole vielä miettinyt. Mut eipä mun elämässä mitään kovin kummallista ole..
Loppuun vielä pari kuvaa viimeisestä illasta sveitsissä ja kotiinpaluusta :) Mua odotti kotona kermakakku ja ensimmäinen päivä meni oikeastaan jossain kuplassa ja oli ihan hämmentynyt olo kaikesta muutoksesta, ajatukset oli vielä sveitsissä ja itkuisessa matkustamisessa. Toki sitä vieläkin Sveitsiä miettii ja tuskin sitä tulee ihan heti unohtamaan.


11 kommenttia:

 1. Me muutettiin viime torstaina tänne Sveitsiin! Otettiin kans meijän hevonen mukaan! Mutta tää oli kiva postaus :) ja tätä blogia on ollu kiva seurata :)

  VastaaPoista
 2. Kiva et oot takas! Yritin soittaa sulle eilen...mutta suomi numero ei vastannut. Onks sun numero vaihtunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo, en soittanu takas koska oli vieras numero. Onko se siis sun numero? Mut multa on hävinny kaikki numerot.

   Poista
 3. Ihana postaus! Oot niin upee ja kirjotuksias on mahtava lukea!

  VastaaPoista
 4. Heippa Alina! On niin ihana ollut seurata sun vaiheita sveitsissä. Nyt itse pikkuhiljaa muuttamassa burgdorfiin ja kovasti oisin töitä vailla mahdollisesti. Pystytkö ehkä antaa jotain vinkkei? Olisin kovasti kiitollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa kertoa sulle mitään sveitsin työpaikoista, jos kyseessä ei ole hevostyö :)

   Poista
 5. Heippa! Olisitko kiinnostunut jatkamaan estehevosen hoitoa Oulussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä oo oulussa enää kuin 2 viikkoa :)

   Poista
 6. Moikka! Olisiko mahdollista saada Sveitsiläisen työpaikan, tallin yhtystietoja tai muuta? Olisin kiinnlstunut kovasti. Laitan tarvittaessa meili-osoitteen jos tahdot. Kiitos!

  VastaaPoista