sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Belgiassa!

Blogin nimi nyt vähän hämää, mutta en ala kyllä uutta tekemään. Nyt olen siis belgiassa ja kun kerran nettikin on asunnossa, niin voisin yrittää alkaa taas kirjoittelemaan :)
Saavuin siis tänään illasta tänne. Pomo vaikutti melko hiljaselta, tai no se ei paljon puhunut. En kyllä minäkään, kun ei jotenki sit viittiny alkaa jutteleen ja sillä oli radioki niin isolla :D Käytiin eka tallissa kattoon hevoset ja niitä olikin mun yllätykseksi 6 kappaletta... Luulin et niitä on kolme-neljä. Noo 6 on siltiki melko iisiä saksan jälkeen. Kaikki hepat oli melko karvasia myös, että pitää vissiin alkaa klipperiä heiluttaan :D

Mun huone on tallin kans samassa rakennuksessa. Mut jouduin kellariin!! Normaalisti asuisin yläkerrassa, niinkuin toinenkin hevosenhoitaja/ratsastaja, mutta tässä on nyt joku muuttuja jonka takia jouduin kellariin. Täällä on tällänen huone joka on ihan vasta tehty ja tää on vielä puoliksi tekeilläki... Mut huone ku huone. Yläkerrassa on sit yhteinen keittiö/olohuone ja sielläki kaikki ihan uutta koska tää talli kaikkine rakennuksineen on alle vuoden vanha!

Huomenna aamulla meen sit seittämältä antaan hevosille myslit ja sit mun ratsastaja tuleekin jo.. Ilmeisesti sen hepat menee walkkeriin ja sit vasta saavat heinät, niin ainakin tuo tyttö sanoi, et on ollu aiemmin.

Mut huomenna lisää! Nyt yritän alkaa nukkuun.... yksin kellarissa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti