lauantai 17. joulukuuta 2011

Jälleen uusi hevonen....

Ei sen näin pitäny mennä. Tulin tänne koska halusin saksassa työskentelyn jälkeen mukavan ja rennon työn jossa vähän hevosia ja mahdollisuus kunnolla panostaa jokaisen hoitamiseen. Nyt niitä on täällä jo 7. Kuten aikaisemmin sanoin, 5 on hyvä määrä, mutta tää ei oikeen ilahduta. Ei siinä ois mitään ongelmaa jos hepat liikkuis vaan 1-2 krt. päiväs, mut kun niiden pitää mennä kahesti walkkeriin tunnin ajaksi ja sit ne ratsastetaan. F kyllä itsekin sanoi, että ei ois pitäny päästä tähän tilanteeseen. Uus heppa on ylläripylläri tamma!  Ja toinen ylläri, että se on nuori, 5 vuotias, kolmas ylläri et se on erittäin karvainen! Vaikutti ihan suoraan sanottuna kusipäältä. Kun laitoin sitä ratsastukseen valmiiksi, se kuopi kokoajan tosi paljon ja nojas voimakkaasti takas. Lisäks veti paniikkeja taakse ja yritti hajottaa narut rynnimällä eteen. Ei ollu hetkeäkään paikalla. Kuntoa sillä ei oo pätkääkään kun se oli ratsastuksen jälkeen aivan hiessä eikä sillä oo missään lihaksia tai massaa! Laitettiin se sit walkkeriin jossa se meni väliseinän alta toisen hevosen kans samalle paikalle. Lisäks se yritti hypätä ulos karsinasta kottarin yli kun siivosin sitä. Että sellanen tapaus! Toivottavasti se tuosta rauhottuis vähän.

Ratsastin tänään taas Amyn ja F sanoi, että saan ratsastaa sen joka päivä jos haluan koska se ei jaksa ratsastaa sitä, on sen mielestä laiska eikä halua tehdä töitä. Tänään se oli ihan super kiva, ei oo koskana ollu tuollanen. Johtuen ehkä siitä et F ratsi sen 2 pv sitten.. mutta se oli tosi innokas ja vähän jopa kuumakin. Ratsastin sitä melko kauankin ja silti se ois jaksanu vielä lisää. Hyvä mieli jäi ratsastuksen jälkeen.

Kävin eilen siellä super isossa hevostarvikeliikkeessä ja mukaan tarttui nämä:Nuo on siis Ariatin kengät ja maksoin niistä omaisuuden (230 euroa) joten toivon niiden kestävän! Oon kyllästyny ostamaan uusia kenkiä kokoajan.
Huomenna mulla on vapaapäivä, koska ens viikolla F tarvii mua joka päivä, saa nähä mitä sillä on mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti