tiistai 26. kesäkuuta 2012

Uutta ulkoasua!

Blogilla on nyt uusi ulkoasu ja banneri josta saan kiittää  Emmyä! Mun mielestä on kiva ja kesäinen ulkoasu! Bannerin 2 kuvaa on saksasta ja tuo keskimmäinen täältä kauniista sveitsistä :)

Täällä on nyt pari päivää satanut vettä, mutta viikonloppu tulee olemaan taas tuskallisen kuuma, luvattu jopa 32 astetta lämmintä! Pitää varmaan alottaa aamulla aikasemmin ja sit pitää päivällä taukoa kun on kaikista kuuminta ja alottaa taas illasta.

Mulla on ollu tänään vähän huono päivä jotenkin, eikä oo inspistä kirjottaa. Haluttaa vaan mennä nukkuun jo nyt, mut ehkä pitäs tuonne yheksään oottaa. Koti-ikävä ja muutenki jotenki pa*ka olo....

Tässä yks kuva Exellestä.

 Se oli tänään maneesissa hyvä, mut mua ärsyttää kun se on vähän välinpitämätön hevonen, pelkää jotain  pikkujuttuja kuten rasvan laittamista päähän ja pään koskemista ylipäätään ja yritin laittaa sille ötökkäsuihketta, mut kun otin pullon käteen, niin se suorastaan juoksi taaksepäin, ei puhettakaan et oisin voinu laittaa sitä sille. Sit kun sen päätä harjaa, niin se laittaa sen niin ylös kuin pystyy. Ei se muutenkaan näytä olevan kiinostunu olla mun kaveri...

                     Tallia kohti...

4 kommenttia:

 1. Minkä kokoisia hevosia sielä on ? (: Onko sielä niinkin korkeita kuin 180cm? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täällä isoja hevosia, kyllä mulla kaikki hoidettavat taitaa olla yli 170 cm ja niistä isoin varmaan 180 cm :)

   Poista
 2. Ole onnelinen et siellä on ihanan kuuma. Meillä päin 9 astetta "lämmintä" ja vettä sattaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskomatonta kuinka kylmä siellä on keskellä kesää :D mut tuo +32 on tuskallisen kuuma, menee ihan voimattomaksi ja ihan hikimärkä!

   Poista