sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pahoittelut!

Oon pahoillani blogini hiljaiselosta. Se on saanut mut miettimään, että kannattaako mun enää tätä pitää. Lisäksi en millään kerkeä saati jaksa ottaa kuvia, joten postaukset on tylsiä ja kuvattomia. Mua ärsyttää! Oon vihdoin saanut lisää lukijoita ja tykkään tosi paljon jakaa mun arkea täällä suomeen, mut tää työ vaatii niin paljon! Haluaisin kirjottaa mielenkiintosia postauksia kuvien kera, mut aina kun alan kirjottaan, mua alkaa hirveenä väsyttää ja haluan mennä nukkuun. En tiedä nyt mitä tekisin. En tiedä, et onko järkeä pitää blogia jota päivittelen vaan kerran/kaks viikossa..

Mut nyt kuitenkin kisa-asiaa!
Tää viikonloppu on ollu tosi kiireinen koska me järjestettiin meidän tallilla kisat! Paikalla oli oikeastaan kaikki samat tyypit ja vähän enemmänkin, kuin kaikissa tämän alueen kisoissa. Porukkaa oli paljon töissä, mut silti me oltiin kokoajan tosi kiireisiä. Me pystytettiin ulkokentän laidalle iso teltta jossa oli erinlaisia ruokapaikkoja ja juomapaikkoja. Esteet meille tuli jostain muualta ja ne oli melko hienoja! Oli ihan outoa nähdä meidän hiekkakenttä kunnon kisa-areenana ja se näytti isommalta, mitä se todellisuudessa on! Verkka järjestettiin maneesissa ja sielläkin oli yllättävän paljon tilaa, vaikka oon aina ajatellut, että se on melko pieni. Rekkoja tuli ihan hirveesti ja iso pelto sekä meidän tallipiha oli niitä ihan täynnä.
Perjantaina luokat alko kaheksalta ja niitä oli koko päivän aikana 6 kappaletta ja kaikki 120 cm ja 125 cm. Perjantaina oli tosi hyvä ilma kisailuun. Lauantaina oli eri keli! Vettä tuli yli puolet päivästä ihan kaatamalla. Ulkokentän pohja on meillä onneksi tosi hyvä, joten se ei kärsinyt liikaa kaatosateesta. Ihmisetkään ei sadetta pelänny, vaan tulivat hyppäämään. Illasta ilma selkeni ja tämä päivä oli tosi kiva ja välillä melko kuuma. Tänään meillä oli 130, 135, 155 cm ja nuorten hevosten finaali. 155 cm gp:ssä oli tosi paljon voittorahaa.
C:llä oli tosi paljon työtä ja stressiä koko viikonlopun. Se hyppäs perjantaina 4 heppaa, lauantaina ei yhtään ja tänään 2. Se on kokoajan juossu kisakanslian ja kisa-alueen väliä, auttanu rekkojen parkkeeraamisessa, ollu kentällä auttamassa yms.
Itekki kyllä saanu juosta ja oon aivan loppu! Joka päivä istuin ehkä 15 min. ja lopun ajasta olin rakentamassa rataa, auttamassa C:n tyttöä, laittamassa hevosia laitumelle ja kävelykoneeseen, siivoamassa karsinoita yms. Eilen oli bileet kera live-musiikin ja oli ihan kivaa. Tanssittiin minä, C ja sen tyttö ja sit juotiin jonku verran. Nukkumaan menin yheltä ja  aamulla piti olla tallissa kuudelta. Hyvin kuitenkin selvisin tästä päivästä ja oon onnellinen, että pääsen kohta nukkumaan. Ens viikolla on taas paljon hommaa, koska viikonloppuna on vielä toiset kisat, joten kaikki saa taas vaan puolikkaan vapaapäivän. Mulla se on huominen aamu ja luultavasti nukun lounastaukoon asti.

Kuten sanoin, en jaksa kirjottaa enempää, koska alkaa silmissä heittään jo niin pahasti. Pitää nyt tosissaan miettiä tätä hommaa. Jos kiinostaa vielä tietää jotain kisoista, niin kysykää ihmeessä :)

7 kommenttia:

 1. Hei, älä vaan lopeta kirjoittamista, näitä on ihana lukea kun tämä on niin oman maailman ulkopuolelta ja kirjoitat hyvin. Hauskaa toki aina kun laitat kuvia, mutta jaksaa näitä kuvattomiakin...

  VastaaPoista
 2. Kyllä näitä jaksaa lukea kuvattomanakin! Kirjoittelet silloin kun siltä tuntuu, ei kannata ottaa mitään stressiä siitä (:

  VastaaPoista
 3. Älä lopeta. :) Mua ei haittaa vaikka tulis postauksia harvemminkin, kyllä me jaksetaan odottaa vähän kauemminkin. Yhdyn edelliseen, eli älä ota stressiä siitä että sun "pitäis" kirjoittaa, kirjotat sillon kun huvittaa.

  VastaaPoista
 4. Älä lopeta! :) Niiku kaikki tossa ylempänä on sanonu, älä ota stressiä vaan kirjota sillon ku siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 5. Tämä saattaa olla ainut blogi, jossa kuvattomuus ei häiritse :) Eikä sekään haittaa, jos postaus tulee vain kerran viikossa. Aihe on kuitenkin niin erilainen, että piristää vain joka päivä postaavia massablogeja :)

  VastaaPoista
 6. Kuvattomat postaukset kelpaavat vallan mainiosti myös tänne, toivottavasti et lopeta bloggaamista! Blogiasi on niin hurjan mielenkiintoista lukea kun itse ei ole uskaltanut lähteä ulkomaille groomailemaan.

  VastaaPoista
 7. Hei, älä lopeta, blogisi on ainutlaatuinen! Joku postaus silloin tällöin riittää hyvin, sillä teksteissäsi on aina niin paljon kiinnostavaa sisältöä. Postauksiasi on kiva lukea, kirjoitat rehellisesti ja kuvailevasti. :)

  VastaaPoista