sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Plääh..

Musta tuntuu, että musta ei oo enää tähän blogiin.. Tuntuu, että kirjotan kokoajan samoista jutuista ja ketään ei enää kiinnosta lukea niitä. Lisäks mulla on nyt henkisesti vähän paska olla, että ehkä pieni tauko vois tehdä ihan hyvää ja jatkaisin postailua taas sitten kun tapahtuu jotain jännää. Mitä ootte mieltä?
Loppuun kuvia.

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti jaksat bloggailla, tätä on hirveän mielenkiintoista lukea ja katsella kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Minusta on ihana lukea sinun kirjoituksiasi, osaat hyvin ilmaista itseäsi! Itse kun olen monet kerrat suunnitellut ulkomaille lähtö niin jatkan edelleenkin lukemista mielelläni. Tosin ymmärrän myös jos välillä on fiiliksellä siinä tilanteessa ettei huvita kirjoittaa jolloin tauko on hyväksi. Mutta älä kokonaan lopeta! :)

  VastaaPoista
 3. Jos siltä tuntuu niin pidä tauko, mutta älä missään nimessä lopeta!! Liian kivaa luettavaa tää :)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia! Onpa teillä kevät jo pitkällä!! :O
  äläkä lopeta blogia, tätä on niin kiva seurailla! :) tauko toki on paikallaan jos blogi alkaa tuntua pakolliselta...

  VastaaPoista
 5. Oon aina lukenu kaikki sun postaukset, tosi kiva lukea ja hyvin kirjotat! :) Joten toivottavasti et lopeta bloggaamista. ^^

  VastaaPoista
 6. Alotin lukemaan sun blogia vasta vähän aikaa sitten, mutta tästä on ehdottomasti tullut jo yksi mun suosikeista! Älä missään nimessä lopeta bloggaamista, vaikka susta tuntuu että höpöttelet omiasi tänne, niin ainakin minun mielestäni jokainen postaus on mielenkiintoinen! :)

  VastaaPoista
 7. Mää luen sun blogia aktiivisesti koska kirjoitat hyvin,kuvia on riittävästi ja koska minua kiinnostaa tietää millaista on työskennellä hevosten parissa ulkomailla(suunnitteilla jos itsekkin pääsisin ulkomaille työskentelemään hevostan kanssa).Älä lopeta kokonaan bloggaamista koska blogisi on yksi parhaimmista mitä tiedän(ja uskon että moni muukin on samaa mieltä!) (; tsemppia jatkoon! <3 :)

  VastaaPoista
 8. Olen lukenut jokaisen sun postauksen ja todella toivon että jaksat jatkaa, on tosi kiva lukea sveitsin perspektiivistä hevosaiheista blogia! Ja jos bloggaaminen tympii niin tottakai pidät taukoa mutta älä lopeta kokonaan, nää keväiset kuvatkin piristää jo niin paljon suomen arktista arkea.. Kuvien lisäksi on kiva lukea sun edistymisestä ja yrittää uskoa että itsekin joskus oppii vaikka en olekaan enää ihan ponityttö.. :)

  VastaaPoista
 9. Höpsis! Sinun blogisi on yksi lemppareistani ja luen aina suurella mielenkiinnolla tekstisi! :) Kivaa nähdä ja kuulla millaista elämää jossain muualla vietetään ja että millaisia hyviä ja huonoja puolia tällä alalla yleensäkin on. Varsinkin, kun ulkomaille lähtö töihin on omassa mielessä hyvinkin paljon.

  Voithan tehdä vaikka tällaisia pelkkiä kuvapostauksia muutaman, jos ei kiinnosta kirjoittaa. "Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" - ja on mielenkiintoista nähdä noin hienon tallin nurkkia. Tai niitä videopostauksia! :D

  Tsemppiä ja hyvää kevättä sinne! :)
  T.Anna-Stina

  VastaaPoista
 10. hellou!löysin tän sun blogisi jo jonkun aikaa sitten ja kyllähän se suosikiksi pääsi :)
  kirjoitat hyvin ja sulla on kivoja postauksia,se "lifestyle" postaus oli kanssa tosi kiva ja niitä voisit tehdä enemmän!mutta siis elä missään nimessä lopeta kokonaan ja kyllähän taukokin olisi harmillinen mutta sun on se pidettävä jos siltä tuntuu.kyllä se aurinkokin vielä sinne risukasaan paistaa! tsemppiä sulle :)

  VastaaPoista
 11. Se tavallinen arki on usein kaikkein kiinnostavinta! ;D
  Entä jos kokeilet kirjoittaa vaan rennosti omista fiiliksistä käsin? Korvaat vaikka kuvilla tekstiä?
  Tsemppiä! =)

  VastaaPoista
 12. Teet miltä susta tuntuu, ei kannata väkisin kirjoittaa :) Itelläki on aika samat fiilikset, vaikka tiedän että kaverit Suomessa haluaa kuulla että miten menee ja millaista täällä on.. Mutta silti on jotenkin niin pakkopullaa välillä :s Ja ristiriitaset fiilikset tästä.
  Mutta esimerkiksi sekin on hyvä, että kirjoittaa silloin kun haluaa ja siltä tuntuu, eikä yritä väkisin keksiä postattavaa :)

  VastaaPoista
 13. Älä ressaa, mut täällä yksi innokas lukija taas huutelee. Arki just kiinnostaa :>

  VastaaPoista
 14. Mä taas olen ollut ihan innoissani kaikista postauksista. Tää on just sitä kaikkein mielenkiintoisinta! :) Mut tietty teet niin kuin susta tuntuu. Bloggaamisen täytyy olla kivaa eikä mitään pakkopullaa tai mitään muutakaan. Tsemppejä sulle töihin! ;)

  VastaaPoista