torstai 19. heinäkuuta 2012

Päivitystä..

Tullu käveltyä viime päivien aikana melko paljon, tai no oikeastaan juostua! Ollaan oltu kisoissa ja aamut ollu aina yhtä kaaosta kun pitäny laittaa hevosia laitumelle, siivota larsinoita, laittaa hevosia C:lle, hakee laitumelta, siivota karsinoita...
Eilen oli kisoissa mukana Amanda ja ei menny kovin hyvin. Mentiin pienellä vanhalla hevosautolla. Paikkana oli kyllä kiva ja tilaa on paljon, parkkipaikalla on nurmipohja joten kiva hevosille!


Ostin eilen kisoista uudet ratsastushousut. Oli alennuksessa, 60 frangia, en tiiä oikeaa hintaa, mut merkki on eurostar ja materiaali korkealaatuista, netissä oli samat housut, mutta polvipaikkaset 140 euroa. Nuissa kokopaikat. Pitää ehkä palata taas kokopaikkoihin, ihan vaan sen takia, et ne kestää pidempää. Nuissa on lisäksi tosi mukavat ne paikat, ei tuu liian ylös ja ohutta materiaalia! Aikasemmat mulla oli eurohunter ja horze ja niistä en tykänny kun jotenki liian jäykät..
Tänään oli mukana Zietzo sekä 4 muuta hevosta, mutta ei C:llä. Laitan yhteenvedon kisoista huomenna, tässä pari kuvaa tältä päivältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti