maanantai 15. lokakuuta 2012

Hyvä kisareissu!

Takana on nyt loistavasti mennyt kisareissu täällä! Paikka oli tosi kiva ja kansainväliset kisat kun olivat, oli paikalla porukkaa mm. saksasta, belgiasta, hollannista, ruotsista, norjasta ja irlannista. Sää oli melko vaihteleva, kovaa sadetta, nättiä auringon paistetta ja kylmyyttä! Sää ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa ongelma, koska kyseessä oli hallikisat.
Mukana oli vain kolme hevosta, joten missään vaiheessa ei ollut stressiä, vaan kaikki hevoset sain hoidettua ajan kanssa. Olin siis tällä kertaa hoitamassa C:n tytölle L:lle ja sen kanssa oli tosi kiva olla kisoissa, koska se pärjäs niin hyvin! Kaikki 3 heppaa sijoittu kahdesti (hyppäsivät 3 rataa) ja niistä yksi voitto, kaksi hopeaa ja loput top 7:ssa. 140 cm luokassa hypännyt Guidarc olis voittanut kahdesti koska aika oli kaikista paras, mutta harmillisesti tippu yhdet puomit. Ollaan kuitenkin tosi tyytyväisiä siihen, koska se on aivan huippu hevonen ja hyppää tosi helposti. Kun se tuli tänne, sen ratsastettavuus oli tosi huono ja se hyppäs 120 cm ratana. Jossain vuodessa L on taikonu siitä kunnon hyppääjän ja ne on kyllä huippu pari!


 L:n oma 12 vuotias heppa(Ultimahorn/Ahorn/Horni/Hörntli) jonka se on omistanut 5-vuotta voitti 130 luokan ja oli toisena päivänä toinen. Lauantaina se hyppäs taas hienosti, mutta jostain ihmeen syystä kolautti peruaradan viimeisen esteen alas. Etäisyys tälle esteelle oli hyvä ja L ratsasti hyvin, mutta hevonen teki tepposet. Tyyvyäisiä kuitenkin oltiin koko viikonlopun saldoon.


 7-vuotias Azur oli ekana päivänä puhdas, muta en muista sijoitusta, koska me oltiin C:n kanssa vasta ajamassa kisoihin. Perjantaina se oli 125 luokassa toinen ja lauantaina se otti yhen alas. Hyvin kuitenkin meni ja tämä heppa nyt vasta toista kertaa L:n kanssa kisoissa. Mulla ei oo siitä yhtään kuvaa :(

Kisoissa oli tosiaan myös Anna-Julia Kontio ja se voitti sunnuntaina nuorten 145 GP luokan. En nähnyt kuin yhden radan siltä ja siinä se otti 4 alas, mutta parissa muussa luokassa se taisi sijoittua ja voittaa pari.
Oli hauska kattoa poni-GP:tä joka oli 130 cm korkea, mutta ne ponit näytti hyppäävän ihan helposti. Veikkaan, et tollaset GP-tason ponit on hevosiakin kalliimpia! Ite en vaan älyä, et miks ihmisert jumahtaa tuolle ponitasolle. Poneilla ratsastaminen ei oo kovin hyväksi istunnalle, varsinkin jos pituutta alkaa olemaan liikaa ja sellasia ratsastajia tuolla kyllä näkyi. Toki harrastelu on asia erikseen.

Eli siis kokonaisuudessaan oon tosi tyytyväinen viikonloppuun ja en ollut edes erityisen väsynyt sen jälkeen, vaikka en viime viikolla vapaalla ollutkaan. Perjantaina me oltiin vasta 10 jälkeen valmiita tallista, koska Gidi hyppäs vasta yheksän aikoihin illalla. Lauantaina taas luokat oli aamusta, eikä Gidi hypännyt, joten on valmis jo kuudelta. Sen jälkeen otin päikkärit ja illalla me mentiin syömään yhessä ja siitä jatkettiin bileisiin. Siellä meni vaan yhteen asti ja aamulla en ollut liian väsynyt.
 Tänään kuitenkin saan pitää vapaapäivän. Nukuin aamulla puoli yhteentoista ja siivosin mun huoneen sekä pyöräilin kauppaan. Ilma on tänään melko kylmä, oisko +10 astetta, mut nätti ilma kuitenkin. Nyt ajattelin käydä hakemassa hevosrekasta pari dvd:tä ja katella niitä sit loppupäivän ja ehkä ottaa tirsat. Pitää koittaa olla ajattelematta suomea, koska mulla on lähiaikoina ollut kauhea koti-ikävä :s Miss you mami <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti