tiistai 29. toukokuuta 2012

Odottamaton varustepostaus!

Mä jostain syystä sorruin tällaiseen varustepostaukseen. Musta on kiva lueskelle muiden varustepostauksia ja katella kuvia, en tiiä miksi :) Mut oon ite vähän varusteurheilija, myönnän!! Haluan että varusteet näyttää kivalta. Lisäksi haluan olla edustavan näköinen työskennellessäni ja varsinkin silloin kun kisoihin lähetään. Haluan edustaa ratsastajaani näyttämällä hyvältä ja siistiltä.

Eli siis yleisesti käytän töissä farkkuja ja ratsastuskenkiä, mutta jos paljon tulee käveltyä, laitan jalkaani ihan niken lenkkarit!
Kuvassa ariatin ratsastuskenkäni ja kannukset. Kengät ostin viime jouluna belgiasta emmers-hevostarvikeliikkeestä, joka on tähän mennessä isoin näkemäni liike! Kengät on vielä hyvässä kunnossa, mutta kärjet ovat ikävästi kärsineet. Hintaa kyseisillä kengillä oli 230 euroa muistaakseni. Sitä ennen mulla oli jotkut halppiskengät jotka hajos puolessa vuodessa kannoista!

Jos farkkuja en pistä jalkaani ja jos ohjelmassa on ratsastusta, niin silloin on jalassa ratsastushousut!
Kuvassa vasemmalla olevat housut on kangaspolvipaikkaiset ja ostettu horzesta. Hintaa oli muistaakseni 50 euroa kun alessa olivat. Kuvassa argentiinalainen vyö, ratsastajien suosikki. Mulla tuollainen myös vaaleanpunaisena. Keskimmäiset housut ovat ehdoton lempparini ja ostin nuo muutama vuosi sitten börjesistä! Nuissakin kangaspolvipaikat. Housut on kestäny tosi hyvin ja on kivat jalassa. Oikealla on busse merkkiset saksalaiset paikat keinonahka polvipaikoilla, ostin netistä ja en oo käyttänyt kuin ehkä kerran, koska ovat aika pienet. Maksoin nuista parikymppiä.
Sitten mennään paitoihin ja huppareihin! Oon tykästynyt tosi paljon pike-paitoihin ja niitä käytän melkeenpä aina töissä ja ratsastaessa. Ne on kivan näköisiä eivätkä ole turhan avonaisia, jos nyt ei niitä nappeja aukase ihan alas asti :D Vihreä paita on b//vertigon ja ostettu espanjassa horzesta, musta paita on halpahallista, raidallinen on niken paita ja ostettu intersportista saksasta, keskellä sininen basefield paita ja tämäkin saksasta. Kl suomi-paita on ostettu oulun ratsumestareilta.
Sitten huppareita. Näistä jokaista käytän töissä ja oikeastaan aina on huppari päällä, ei toki kesähelteellä ;)
Vasemmalla Tom Tailor polo-team huppari joka on ostettu saksasta, hintaa en nyt muista mut oisko ollu 70 tai vastaavaa. Ostin koska on niin ihanan värinen ja printti, piti tulla arkikäyttöön... mulla jotenki aina kaikki päätyy tallille. Oikealla tommy hilfiger huppari ja saksasta tämäkin. Yks lemppareista. Oli melko kallis, tallille päätyi tämäkin, hups.
Tässä 2 kingslandin hupparia. Harmaa ostettu oulun ratsumestareilta, lukee että kilngsland winter 2011. Kiva lämmin huppari ja malli vähän pidempi. Maksoi omaisuuden(120) euroa. Musta on ihanaa verkkarikangasta jossa söpö kruunu vetskari ja kultaisia sydämiä <3 Ostettu espanjasta ja hintaa oli joku 80 euroa.
Sitten on vielä 2 b//vertigon hupparia ja molemmat ostettu espanjasta. Vaaleanpunainen maksoi 50 euroa ja harmaan sain ilmaiseksi koska voitin horze liikkeeseen 100 euron lahjakortin. Sillä sain tuon hupparin ja vihreän pike-paidan josta kuva ylhäällä.
Vähän kylmemmällä säällä hupparin päälle vetäisen kingslandin takin joka on soft-shell (nuinko se kirjotetaan?) kangasta ja tämän takin sain kaveriltani ilmaiseksi! Kuvassa myös kingslandin tupsupipo joka on talvella ollut kovassa käytössä!


Sitten talvivaatteisiin. Kuvassa kl ruskea untuvaliivi joka on jo monta vuotta vanha ja joutunut hevosen suuhun ynnä muuta, mutta edelleen kovassa käytössä välikausina. Liivin sisällä ihana kingslandin pinkki fleece! Kaverini osti tämän minulle Munsterista jostain kisoista ja maksoi 90 euroa. Vieressä on ihana spooksin fleece korkealla kauluksella. Sain tämän saksan pomoiltani 20-vuotis lahjaksi. Molemmat tosi lämpimiä ja kivoja työpaitoja talvella.

Varustusta löytyy myös kovemmillekkin pakkasille ;) Suurin rakkauteni ja kehumisen aihe on kingslandin classic collectionin untuvatakki! Sillä ei koskaan ole palellut ja olin kyllä tosi iloinen talvella siitä, että ostin sen. Varsinkin talvella kisoissa maailman tärkein.
Ostin sen eräältä hollantilaiselta heppatarvikekauppiaalta ja sain sen alennushintaan 200 euroa.

Tässä tulikin kaikki työvaatteeni :) Musta jotenkin tuntuu, että mun ei kauheena tarvi shoppailla lähiaikoina :D

Sitten jos satun hevosen selkään eksymään, on siihenkin varustauduttu! Kypärä on charles owen wellington ja ostin sen käytettynä tänä keväänä ht. netin markkinoilta 160 eurolla. Hanskat on mountain horsen.
Chapsit myös uusin tänä keväänä koska vanhat hööksin chapsit hajosivat vetskarista. Uudet on mountain horsen puoleksi synteettiset ja puoleksi nahkaiset. Maksoivat 100 euroa tai saattoi olla enemmänkin.




Siinä taisi nyt olla kaikki! Oon nyt tosi tyytyväinen varusteisiini, eikä niitä tarvi vähään aikaan uusia. Ehkä voisin ostaa röeckl kesähanskat ennen kuin lähen sveitsiin, mutta muuten kyllä näyttää hyvältä :)
Nyt olis tavoitteena koittaa alkaa vähän pihistelemään ja koittaa säästää kaikki rahat mitä vaan on mahdollista, ihan vain tulevaisuutta varten. Shoppailu saa riittää tältä erää!

Mitä mieltä olitte varustepostauksesta, mielenkiintoinen vai turha? Ajattelin, että olisi kiva vähän postailla vaikka en tällä hetkellä töissä olekkaan, ihan vaan sen takia, että te lukijat saisitte sitä minkä takia olette lukijoiksi alkaneet, luettavaa!
Tämä viikko on mun viimeinen kokonainen viikko suomessa. Ens viikon perjantaina lennän sitten sveitsiin.
Mutta koitan vielä postailla lähtötunnelmista ens viikolla!

5 kommenttia:

  1. Mitä kenkiä käytät töitä tehdessä? Onko missään työpaikassasi ollut tiukempaa "pukukoodia" (esim. ei t-paitoja, lenkkareita jne)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ollut mitään pukukoodia ja kuten tuossa postauksessa jo mainitsinkin, käytän mun ariatin ratsastuskenkiä tai lenkkareita töissä :) Yhessä vaiheessa käytin kyllä tennareitakin, mutta ne kulu liian nopeesti puhki.

      Poista
  2. Tää oli just kiva :)

    VastaaPoista
  3. käyhän vastaamassa pieneen-suureen kyselyyni:) !

    lauraratsastaa.blogspot.fi

    VastaaPoista