torstai 13. kesäkuuta 2013

Ratsastuskuvia+ video!

Sain tänään kerrankin kuvaajan paikalle kun ratsastin, tai siis kameran paikalle. Ratsastin eka yhen myyntihevosen Jacquin ja sen kans ei menny ihan kuin elokuvissa... Mut siitä on muutama kuva. Sit ratsastin Exellen ja se oli tänään ihan laiska ja kankea kuin rautakanki eikä tullut kovin hyvää matskua, mutta parempi kun ei mitään. Exelle ei tosiaan oo mikään myynti/kisaheppa vaan ihan harrasteheppa.

Lisään tähän vielä eiliseltä pienen videon. Kauheeta huomata taas, että mun sisäkäsi heiluu ihan sikana, vaikka en sitä ratsastaessa edes huomaa :o mut siis en mä sahaa, käsi ei vaan pysy paikallaan.

6 kommenttia:

 1. Kehitystä havaittavissa verrattuna edellisiin kuviin. Siistiltä näyttää, hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kommenttisi piristi päivää, joka alkoi ärsyttävissä merkeissä...

   Poista
 2. Hienon näköistä menoa!(:

  VastaaPoista
 3. Harmi, että blogin pitäminen on hiipunut, mutta toisaalta se on täysin ymmärrettävää. Olen lukenut blogiasi anonyyminä varmaan vuodesta 2011 eli noin puolitoista vuotta. Nyt luin pitkästä aikaa kaikki postaukset alusta asti ja ei voi muuta sanoa, kun että olet kasvanut ja kypsynyt paljon ulkomailla olosi aikana. Nyt postaukset ja suhtautuminen asioihin on paljon kypsempää, mitä ensimmäisistä postauksista voi lukea. Ja ota kaikki tämä vain positiivisena huomiona, tarkoitukseni ei ole missään nimessä kritisoida. Halusin vain kommentoida, kuinka hienolta minusta on tuntunut nähdä elämää ulkomailla ja sitä henkistä kasvua, mikä tapahtuu siellä ollessa. Sanottakoon vielä, että ymmärrän fiiliksiäsi kohtalaisen hyvin, sillä olin itsekin hetken ulkomailla, mutta pomon kanssa eivät kemiat kohdanneet ja päätin lähteä pois. Voin tehdä töitä Suomessakin ilman, että tarvitsee kuunnella jatkuvaa arvostelua ja huutamista... Mutta tsemppiä viimeisiin viikkoihin siellä ja tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tosi paljon kommentistasi, se piristi ankeaa sadepäivää! :)

  VastaaPoista