sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Meidän tallin esittely!

Talliesittelyä oli toivottu, ja tässä tulee muutaman kuvan muodossa sellainen! Samassa muutama kuva Tassinasta.

Tässä siis meidän talli jossa seisoo C:n hevoset (ja Tassina) Karsinoita on 6 ja kaikki oljella.
Kuvassa näkyy Tassina tamma seisomassa ja yläpuolella on solarium. Tassinan takana on kaappeja joissa säilytetään kisakamoja, pinteleitä ja kaikkia mömmöjä ja rasvoja mitä nyt tarvii hevostallissa olla. Lattia on kumimattoa.


 Tässä on meidän varustehuone. Vyöt roikkuu ruuveista kaapin päädyssä, pintelit ja suojat on siististi korissa, suitsille on jokaiselle oma teline, satulat yläpuolella, takana roikkuu kaikki juoksutukseen tarvittavat, jääkaapissa on kaikki viileässä säilytettävät lääkkeet

Tässä kuvassa näkyy nurkkaus jossa kaikki meidän vitamiinit. Lounaaksi hevosille valmistan aina vitamiinit pieniin kippoihin ja siitä ne sit kipataan karsinoiden ruoka-astioihin. Kaikki hevoset saa litran kauramysliä, pellavansiemenistä tehtyä "limaa", suolaa ja öljyä. Lisäksi osa saa omia täydennysrehujaan ja siirappeja (mm. kavioiden ja jänteiden hyvinvointiin) ja elektrolyyttejä.Sit vielä muutama kuva Tassinasta!
 Tässä kuvassa näkyy vähän karsinaa ja tallin kaappeja. Sinisessä korisysteemissä on suojat laitumelle menoa varten. Kaikille tulee eteen lampaankarvalla vuoratut hivarit sekä bootsit.

Ratsastin sen tänään. Menin ensin maneesissa sen kans puolisen tuntia. Menin taas omaan istuntaan kohdistuvan treenin sekä yritin saada Tassinan menemään tosi nätisti ja kootusti. Ihan hyvin se meni, mut yhessä nurkassa se alko aina ihmeellisesti pomppimaan ja laitto pään ylös. Menin sit sen kans ulos ja menin vielä kentällä laukassa eteen-alas kevyessä istunnassa. Lopuski laitoin sen kävelykoneeseen, koska se puuskutti melko paljon ja lisäksi oli hikinen enkä olisi halunnut sitä pestä, koska tänään on tuullu kylmästi. Annoin sen olla kävelykoneessa 20 minuuttia ja sit annoin sen syödä ruohoa jonku 10 minuuttia.
Sen jälkeen talliin harjaamaan ja puunaamaan, lopuksi loimi päälle ja karsinaan syömään iltaheiniä!

Muistakaa lukea myös aikaisempi päivitystä tältä päivältä!

3 kommenttia:

 1. noniin vihdoin! tätä postausta oon oottanu kamalan kauan joten kiva kun tämmönen nyt tuli :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen paikka! Olin jotenkin kuvitellut sen ihan erilaiseksi, mutta siellä näyttääkin hämmästyttävän samanlaiselta tallissa sisällä kuin kotisuomessa. Maisemat ovat vain hieman erilaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tää talli on melko vanha ja itsekkin yllätyin negatiivisesti kun tämän ennen näin.. on tullut niin hienoja talleja nähtyä aikaisemmin!

   Poista