sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hello!

Mua ei oikeestaan tee ees mieli kirjoittaa mitään, mut koitan nyt jotain raapustaa.
Nyt on sunnuntai ja me tehtiin tuossa just aamutalli, sekä hevoset oli laitumella pari tuntia. Nyt olis sit loppupäivä vapaata ja ohjelmassa olis ainakin huoneen siivousta ja jos vaikka aurinko alkais lämmittämään sen verran, että vois vähän makoilla ulkona. Tämä viikko oli edellisen viikon vastapainoksi sateinen ja kylmä, mutta nyt säätiedotukset alkaa vähän jo hymyilyttämään. Ei ihan niitä +33 helteitä oo ens viikolla taas tulossa, mutta reippaasti yli +20 astetta. Tulee taas olemaan paljon mukavampaa olla töissä.

Meillä oli tällä viikolla kisat torstaina ja perjantaina ja me ollaan kyllä tosi tyytyväisiä kaikkiin hevosiin. Kisat oli nurmella ja hepat hyppäsivät kaikki vähän korkeammat luokat ja mun rakas Alvi-poika oli ekaa kertaa kisoissa meidän kanssa. Se on kyllä niin ihana heppa, että ei oo toista. Sitä mulla tulee eniten ikävä. Mitään sen kummempaa ei tällä viikolla ole tapahtunut, normaalia arkea ja päivien laskemista. 4 viikon päästä mä oon kotona!! Ihan hullun nopeasti menee aika ja tää on niin hienoo. Kohta tää kaikki on ohi ja saan aloittaa normaalin elämän. Mut täytyy kyllä sanoa, että tulee ikävä tätä työtä ja näitä ihmisiä. Meillä on täällä kuitenkin poikien kanssa ollut hauskaa yhdessä ja paljon mukavia muistoja!
Meidän tiiimi :)
Yks meidän ratsastajista lähtee huomenna takaisin englantiin, joten me mennään sit vähän ulos tänään illalla. Tilalle tulee puolalainen tyttö, niin tasoittuu vähän sukupuolierot ;) Vaikka on miesten kans ihan rentoo asua.

Mut ei mulla tässä sen kummempaa, nauttikaa suomessa kesästä!


Kesä <3

10 kommenttia:

 1. aiotko pitää blogia sitten kun oot taas suomessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä. Ehkä voisin kirjoitella heppailuista ja sit jotain lifestyle tyyppistä, mut kattoo nyt :)

   Poista
 2. Ihan tälläin btw aattelin kysästä, että onko sulla ollu kenenkään tiimiläisen kans lämpimimpiä tunteita? :)

  VastaaPoista
 3. Oot super kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Ja jatka todellakin blogin pitämistä myös suomessa, ainoa fiksu blogi jota jaksaa ja tykkää seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää miettiä, se on sit eri asia, että jaksaako kukaan sitä enää lukea...
   Mut kiitos :)

   Poista