sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hei!

Oon ollu täällä nyt 2 viikkoa! Aika menny ihan sairaan nopeesti, että ei tajuakkaan. Kyllä mää tänne niinku jäämässä oisin, vaikka voin kyllä kertoa että pariin otteeseen on tullu mietittyä että jaksaako.
Me alotetaan aina työt klo 7. Molemmilla on niinku omat tallit (Henna on se toinen osaouoli) joissa me ruokitaan ja siivotaan karsinat. Täällä hepat ei tarhaa. Sitte kun tallit siivottu niin aletaan laittaan hevosia valmiiksi ratsastukseen. Niitä ratsastaa ne meidän työnantajat, ne on sellanen nuori pariskunta, oikein mukavia. Yleensä aamulla minä laitan Adolfolle hevosia ja se ratsastaa jotain 6 hevosta aamulla. Sit laitetaan kans heppoi masiinaan (kävelytyskone) Joskus yhen maissa annetaan päiväruuat ja sit lähetään 1.5 tunnin tauolle. Takas tullaan kolmen maissa, siinä sitte tehään millon mitäki, hevosia masiinaan ja valmiiksi ratsastukseen. Ruokitaan sit joskus 5 jälkeen. Viimeseks pestään kaikki varusteet. Yleensä lähetään kämpille puoli 7-7 aikaan että periaatteessa kellon ympäri tehään hommia. Rankkaa on, voin kertoa!! Mulla on jalat aina tosi kipeet kun pääsen kämpille, monesti illalla töissä tuntuu että lähtee jalat alta, koska ei siellä saa istua työpäivän aikana, se on kokoajan sitä että juokset paikasta toiseen kun siellä pitää olla super nopee ja kans sitte tosi hyvä.
Oon oppinu kyl tosi nopeesti kaikki hommat ja vielä ois klippaamisen opettelu eessä. Tiistaina lähen ekaa kertaa kisoihin, mut onneks lähtee vaan kaks heppaa mukaan. Oon onneks oppinu jo pakkaamaan ja purkamaan hevosrekan kun me käytiin yks päivä rataharjotuksissa.

Meille pitäs tulla ens viikolla kämpille netti, et sit alan päivittään tätä blogii useamman kerran viikossa. Nyt mulla on vapaapäivä (harvinaista herkkua) niin tulin tälläselle kasinolle dataan.

Kuulumisiin!
-Alina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti