lauantai 5. helmikuuta 2011

Vol 2!

Kolmas viikko menossa! Ihan hullua! Oon jaksanu paljon paremmin. Ekat kaks viikkoa oli aika tuskaa kun sattu jalkoihin aina iiihan sikana ja sitte oli aivan rättiväsyny että nukkumaan aina siinä 9 maissa. Eilen jopa vähän valvottiin ja sillee ;p Oon kyllä viihtyny. Tällä viikolla oli tiistaina ja keskiviikkona kisat. Tiistaina olin yksin mukana ja lähti vaan 2 heppaa kisoihin mut 2 muuta lähti lisäksi kun ne ratsastettiin siellä. Oli siis aika iisiä. Siinä sitte näki vähän niitä kisakäytäntöjä ja oppi laittaan hevosia rekassa valmiiks. Ei oo muuten helppoa! Onneks en ole lihava, muuten vois tulla ongelmia :DD Keskiviikkona lähti sitte 9 heppaa ja Henna lähti kans mukaan. Aamulla alotettiin klo 6 ja oltiin illalla kämpillä 8 jälkeen, että ei ees paha, kisapaikka kun oli niin lähellä että ei menny ku 30 min sinne ajamiseen.
Aika hullua menoa siellä verkassa kun siellä on väh. 10 hevosta ja kauhee kaaos, sitte pitäs yrittää esteitä nostaa ja laskee siinä kun ne saksalaiset sitte aina tullee välliin ja sönkkää jotain saksaksi. Jotku kyllä törkeitä kun etuilee niiden esteiden kans ja sit kun kattoo et kukaan ei oo tulossa ja näin ja sit menee nostaan niin heti joku tullee välliin.
Huomenna on kans kisat ja sinne lähtee 3 heppaa mutta Henna vissiin lähtee sinne mukaan.
Sit me lähetään joskus lähiaikoina belgiaan kisoihin ja sinne lähtee ainaki 6 heppaa. Siitä en tiiä sen enempää.

Täällä on ollu nyt kaks päivää kauhee tuuli, puita on kaatunu ja katkennu ja sit jotain sähköjohtoja roikkuu maassa :o Tuntuu et lentoon vois lähtä ja me suunniteltiinki hennan kans että hommataan jotku pressut ja lennetään kämpiltä töihin :DD

Aattelin huomenna ottaa hepoista kuvia ja laitan sit vaikka tänne niitä kun saadaan kämpille netti. Sitte voisin kuvailla vähän sitä talliympäristöä yms. niin saa sitte jonkunlaista kuvaa :)
Meillä on nyt 17 hevosta+ poni ja varsa mutta 2 lähtee ihan tässä muutaman päivän sisällä ruotsiin ja vissiin yks lähtee kans johonki. Sit meillä on 2 sellasta nuorta hevosta jotka ei vissiin oo pysyvästi meillä. Toinen on kyllä niin tollo että hermo meinaa aina mennä! Se on 5 vuotias. Sitte meillä on 3 vuotias ori joka aina kusettaa mua ihan 100-0. Se ei Hennalle tai Adolfolle tee mitään mutta aina kun vien sitä ulos (joo se on ainut joka pääsee ulos) niin se saattaa hypätä kun alan ottaan siltä ketjua leuan alta, se saattaa tehä sitä monesti. Joskus se myös hyppii pystyyn kun talutan sitä. Kerran mulla jäi sormi sen ketjun alle jumiin ja sit se oli monta päivää kokoajan koukku asennossa ja turvonnu sekä sininen. Nyt se on vieläki vähän kipee oikeestaan vaikka siitä on melkeen 2 viikkoa :o

Mut lisää sitten kun saadaan netti! Ei vieläkään olla saatu mutta asia on vireillä.

1 kommentti: