lauantai 12. helmikuuta 2011

Tere!

Kolmas päivitys eikä vieläkään nettiä kämpillä! On se kumma!

Mutta täällä sattaa lunta ihan hulluna! Tää on toooosi ihmeellistä. Alkuviikosta on ollu tosi hyvä keli, aurinko paistanuja ollu ainaki +10 mutta nyt kauhee lumipyry. Tällä hetkellä mun huolenaihe on se, että miten pääsen täältä kasinolta kämpille autolla jossa kesärenkaat. Voipi olla että kia on puussa! Hope not!

Mutta tosiaan, 1 KUUKAUSI!  En voi ees tajuta, tuntuu että just tulin, mutta toisaalta taas tuntuu että oon ollu jo ikuisuuden. Kuukausi on kuitenki aika pitkä aika. Jos aika menee näin nopeesti, niin kohta on jo kesä ja kaikkea. Sitä ootan kyllä ihan hulluna. Kisakausi lähenee ja sitten päivät sen kun pitenee. Mutta on kiva kyllä lähtä enemmän kisoihin mukaan ja nähä vähän isompia kisoja. Jännittää vähän ne belgian kisat, koska ne on kyllä isot! Mukaan lähtee 6-9 hevosta ja siellä ollaan 3 päivää. Sit vissiin kaikki hepat pitää letittää, ihan hullua!

Mitähän sitä muuta. Tallilla ei mitään uutta. Adolfo on ollu 10 päivää amerikassa niin on ollu aika rentoa kun suurin osa hepoista on menny masiinaan ja sit ollaan päästy aina kuudelta. On ollu aika luksusta kun meillä on autoki ollu 10 päivää niin on tullu sit käytyy aina jossain, eikä vaan olla mähötetty kämpillä.

Tänään kävin shoppaileen. Ostin vaan jotain pientä, kuten uudet tyähanskat, hajuveden ja meikkejä. Eilen käytiin Hennan kans illasta Furstenaussa ja sieltä ostin kengät (taas!), laukun ja takin. Ostin aikasemminki kengät siitä samasta kenkäkaupasta, nyt on sitte korkkareita! Oli vielä halpojaki :o Täällä on kyllä halpaa. Ruoka on tosi halpaa ja juomat kans, ihan kaikki limukat ja viinat kans! Meillä on aika hyvästi kertyny viinahyllyä...

Mutta ei tällä erää enempää! Sitten kun saadaan kämpille netti niin paaaljon kuvia tulossa :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti