maanantai 26. joulukuuta 2011

Kun kissa on poissa, hiiret hyppii pöydillä

Noo ei se ihan näin mene, mut ei tullu muuta otsikkoa mieleen :D F on ollut pois perjantaista asti ja kotiutuu vasta torstai iltana. Veikkaan, et se haluaa olla nyt vähän off, koska sunnuntain jälkeen jää yksin hevosien kans. Oli ihan sika pelottavaa ajaa sen auto brysselistä ja mun pitää hakea se sillon torstaina! Pelkään ihan sikana ajaa isoissa paikoissa ja moottoriteillä, en tiiä miksi, koska ei mulle oo ikinä mtn. sattunu...

Joulu meni töiden merkeissä, miten muutenkaan. Lauantaina, eli jouluaattona piti laittaa kaikki hepat kahesti walkkeriin yheensä kaheksi tunniksi ja lisäksi juoksuttaa kaikki... Olin vähän silleen, et give me a break, it's christmas.. Mut F:lle on vissiin 25 päivä niinku enemmän joulu. Eilen onneks sain vaan pistää kaikki kahesti walkkeriin. Loppupäivän makoilin sohvalla Lolan kans ja katoin telkkua, söin suklaata ja join skumppaa.
Tänään oli samanlainen pv. mitä lauantaina, paitsi ratsastin Amyn. Kokeilin sille yhtä erinlaista kuolainta siinä toivossa et saisin siihen ees vähän enemmän vauhtia ja voin kertoa, toimi liiankin hyvin! Se oli tosi kuuma ja alko keulimaan jopa kun menin sillä laukkapuomeja.. Oli aika hurjaa. Huomenna laitan kyl nivelet takas suuhun ja raippa messiin. Lisäks mun pitää huomenna ratsastaa 5 vuotias Tacca ja 4-vuotias Hepatique. Jännittää. En tiiä mitä nuo osaa, 4-vuotiaalta ei nyt kauheesti voi odottaa ja tuo 5-vuotiaski on vaan elämässään tehny 2 varsaa ja en tiiä muusta. Kuntoa sillä ei kauheesti ole. Noo, ratsastan ne silleen kevyesti, vähän jotain laukkaa uralla ja that's it. Amyn kans taas ajattelin ottaa ihan kunnon treenin ja koittaa niitä laukkapuomeja paremmalla menestyksellä.
Mun chapsit hajos tänään, jee hööks laatu... Pitäs ostaa uudet dyonit, mut en tiiä onko niille saksassa käyttöö, kun en oikein tiedä saanko ratsastaa. No mut on niille ainaki joskus käyttöä, niin pitää miettiä niiden ostoa, suomesta niitä on vaikee saada ja haluan ne ehdottomasti! Lisäks ois kiva ostaa pikeurin polvipaikkaset princesse ratsihousut täältä, kun ei oo ees kovin pahan hintaset.

Tänään oli melko lähellä hermoromahus. Yks hevosista veti jarrut pohjaan walkkerin eessä eikä suostunu meneen sisään. Ennen on kyllä menny, ei oo toki koskaan hirveen innoissaan ollu ja on aina melko kuumana siellä, mut nyt ei vaan kerta kaikkiaan menny sisälle. Lähti vaan peruttaan ja hyppi pystyyn. Yritin vaikka kuinka kauan tuloksetta, mut sit sain apua ja hevonen saatiin walkkeriin. Se oli koko tuntisen ajan siellä tosi kuumana ja kun menin hakeen sitä, niin juoksi ulos ja melkeen lensin itekki mukana. Ärsyttää tuollaset assholet. En usko, et huomenna saan sitä yksin sinne. Mut tällaisissa tilanteissa mulla ei kestä hermot. En todellakaan ala millään herkkupaloilla suostutteleen, se on luutaa perseeseen vaan. En anna hevosten hyppiä mun silmille.

Juu mut kirjottelen huomenna, et miten meni ratsastus pikkupirujen kans.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti