keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Muutama kuva!

Tässä tulee niitä lupaamiani kuvia muutama :))
Ja ratsastin tänään taas Amyn! F:lle ei oo niin väliä, vaikka ratsastankin sitä paljon, koska se haluaa myydä sen pian, eikä sillä taida olla mitään kisasuunnitelmia sen suhteen. Tamma oli taas oikein mukava ja tällä kertaa oli kannukset messissä, joten oli enemmän eteenpäin pyrkimystä. Ei sillä, ett oisin sitä mitenkään kannuksilla potkinu eteenpäin, mutta muistutin vaan välillä. Ennen Amyn ratsastusta ratsastin yhden 6-vuotiaan tamman Ravin. Laitoin sen aluksi F:lle valmiiksi, ja se oli menossa ratsastamaan sitä, mutta sit sille tuli äkillinen meno, joten hyppäsin selkään. Se oli kans kiva, mutta en tiiä onko mulla liian kova käsi vai onko se tosi herkkä suusta, mutta se ei kestäny yhtään jos otti enemmän ohjasta kiinni. Se alko heti keulimaan ja pisti pään ylös. Se kuumu laukassa ja en yksinkertaisesti saanu sitä istunnalla hiljennettyä, se on sen verran iso ja en oo tottunu niin isoon hevoseen, joten en pystyny istuun tarpeeks syvällä satulassa. Oli myös vähän tiukkoja paikkoja maneesissa kun siellä oli 2 oria, toinen sai ihme pukkirodeokohtauksia ja toisella hypättiin rataa, niin piti kokoajan väistellä joka suuntaan. Jos ratsastan sitä toisten niin pistän nivelet suuhun (tänään oli sellaset kierre-viiksinivelet) ja ehkä gramaanit kans. On kyllä kiva kun Faye antaa mun ratsastaa ja ei sitä edellenkään kauheesti taida huolettaa et miten mulla menee, kun antaa mun itekseen ratsastella, ihan jees! :p
Eilinen aikasin menemis suunnitelma vähän kusi kun telkakrista tuli leffa 7 things before i'm 30 ja se loppu vähän ennen 11. Mutta jos tänään koittais!
Kävin tänään myös postissa lähettämässä 7 joulukorttia ja maksoi päälle 20 euroa koska ne oli isoja kortteja! Mutta se on melko pieni raha tehdä 7 rakasta ihmistä iloisiksi :)

Tässä niitä kuvia. Anteeksi taas laatu, mun mielestä on vaan kätevää ottaa puhelimella kuvia kun siinä sattuu kamera olemaan ja puhelin löytyy aina taskusta.
                                                    Ravi, 6-vuotias tamma
         

                                                    Hepatique, 4-vuotias tamma
                                                    Boris, 7-vuotias ruuna tarhassa
                                                   Uus tamma Lizzie, 9-vuotias
                                                   Näin meillä! Kuvassa Boris
                                                    Amy, 5-vuotias tamma ratsastuksen jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti