tiistai 13. joulukuuta 2011

Pikapäivitys

Päivittelen pikaisesti eilisen ja tämän päivän tapahtumia, ennen kuin meen antaan hepoille iltamössöt. Eilen mulla tosiaan oli vapaapäivä. Yritin nukkua pitkään, mutta se on aamulla melko vaikeaa koska kuulen hevosten äänet niin hyvin. Maneesin suuaukko on just mun huoneen yläpuolella, joten kuulen aina kun sinne menee hevosia sisään ja sit kuulen ratsastuksen ääniä. Nukuin kuitenkin kymmeneen :) Aamulla makasin vaan sohvalla ja katoin yhen leffan koneelta. Iltapäivällä otin F:n auton ja ajoin Pree:n. Olin vähän hukassa siellä, että mihin mennä, joten menin vaan sellaseen yhteen halppiskauppaan. Ostin sieltä ihan sikana sukkia kun oli niin kivoja ja halpoja! Sit ostin koruja, keittiöpyyhkeitä, tee-mukin, shamppoota yms. Taidan ajaa sinne ens viikolla uudestaan, koska haluan ehdottomasti vihdoinkin ostaa ugg:sit. Lisäks ajattelin ajaa sellaseen super isoon hevostarvikeliikkeeseen joka on 20 min matkan päässä. Tarvin uudet ratsastuskengät! Veikkaan että vierailu kyseisessä kaupassa voi koitua vaaralliseksi kukkarolle... shoppailuaddiktio.com

Tänään aamulla varttia vaille neljä meille saapui uus hevonen englannista. Tamma kutsumanimeltään Lizzie. Nyt meillä on 5 tammaa ja yks ruuna, dislike! Tamma vaikutti muuten ihan tolkulta, mutta walkkeri oli tosi pelottava hänen mielestään, mut sehän joka paikassa erinlainen, joten vaatii vaan totuttelua. Menin sit hevosen vastaanottamisen jälkeen vielä nukkumaan about tunniksi ja aloitin työt puoli 7 maissa. F tuli ratsastamaan yhen hevosen kaheksalta ja sit sen piti mennä johonki. Siinä välissä kun se oli pois, ratsastin taas Amyn. Se on tosi kiva, vaikka onki vaan 5 vuotias! Mut sillä on tosi kivat askeleet joissa on helppo istua ja se on melko rauhallinen, tänään jopa liian hidas, joten ens kerralla taidan laittaa kannukset. Myöhemmin F tuli vielä ratsastamaan loput 4 ja se lähti kahen jälkeen. Illalla laitoin kaikki vielä walkkeriin ja tein perus jutut. Toivottavasti saisin huomennaki ratsastaa amyn!

Ootan innolla tätä iltaa että pääsen nukkumaan :p Taidan kattoa Grayn anatomian 7-8 ja sit mennä suihkun kautta nukkuun! Mitä ihanuutta nukkuminen onkaan...

Huomenna vois tulla muutama kuva heppoista!

4 kommenttia:

 1. Oiiii, mikä hevostarvikeliike ja missä päin? Terveisin kiinnostunut rahantuhlaaja. :D
  Siis onko sun pomo koskaan nähnyt sun ratsastavan, vai ootko saanu mennä ihan siitä vaan ratsastaan?

  VastaaPoista
 2. Öäää se on tässä meidän lähellä, paikka taitaa olla Achel :)) Odotan kyllä innolla että pääsen sinne, se on ihan super iso! Voin laittaa sulle linkin sen nettisivuille kunhan saan tuolta ruotsalaiselta hevosenhoitajalta kysyttyä sen osoitteen.
  Pomo ei oo koskaan nähny mun ratsastavan, ei se oo niin nuukaa :DD En kyllä tiiä että haluanko ees sen näkevän... noo, oishan se toki ihan jees, niin vois ehkä saada jotain kommenttiakin.

  VastaaPoista
 3. Tässä osoite siihen hevostarvikeliikkeeseen: http://emmers.eu/
  se on I-SO! :p

  VastaaPoista
 4. Oho, juu kyllä näyttää olevan paikalla kokoo! :D Kiitos linkistä!

  VastaaPoista