maanantai 9. tammikuuta 2012

Nimetön

En keksiny mitään otsikkoa, niin laitoin vaan, että nimetön.

Kirjotan eka vähän meidän lauantaista! Eli lauantaina me raahasimme takapuolemme ulos asunnostamme ja suunnattiin osnabruckiin. Meitä oli 5 henkeä. Ensin mentiin syömään sellaseen ihan super super isoon kiinalaiseen ja siellä oli ihan ssssuper iso buffet kaikilla herkuilla. Meillä oli tosi hauskaa ja viihdyttiin siellä muutama tunti. Sen jälkeen jatkettiin sellaseen ihan super isoon ja hienoon clubiin nimeltä Alando. Siellä vaan sattui just olemaan joku 80´s ilta ja iäkästä porukkaa, joten me ei kauheen pitkään siellä viihdytty. Kuitenkin sen verran pitkään, että olin kotona kolmen maissa ja aamulla piti 7 olla töissä.

Eilen oli rento päivä töissä onneksi ja olin valmis puoli kuuden maissa. Tilattiin sit lauran kans pitsaa ja katottiin leffa 2012. Pitsan tilaaminen vaan vähän kusi, koska ei saatu yhteyttä sinne pitsapaikkaan ja sit kun soitettiin sinne niin ne sano, että siinä menee tunti et saadaan ne pitsat. Siimä vaiheessa oltiin jo niin nälkäsiä, että tehtiin äkkiä vähän pastaa. Yllätykseksi oltiin pastasta jo niin täynnä, että ei syöty yhtään pitsaa :D

Tänään mulla on vapaapäivä. Nukuin aamulla puoli yhteentoista ja sit lähdin osnabruckiin shoppaileen. Päätin, että tänään en mieti raha-asioita koska en saanu yhtään joululahjoja. Ostin sit ihan sikana kaikkee kivaa ja koitan nyt luetella kaikki:
-Feikki uggit (melkeen ostin aidot, mutta en sit raskinu, koska ne makso 240 e)
-Kiilakorkkarit (new yorker)
-Sininen neulepaita, ohut valkonen paita, musta liivi, pinkki neule (new yorker)
-Pyjama ja aamutossut (H&M)
-Korvakoruja, käsilaukku, hiuspantoja H&M
-Huppari (L+T)
-Lauralle ice watch jonka se toki maksaa mulle takas

En tiiä jos tuossa on kaikki, mut ainakin suurin osa :D Rahatilanne tällä hetkellä ei oo kovin kehuttava, mut ainakin mulla on nyt kaikkia kivoja juttuja.

Tulin äsken tallille dataan ja yks mun hoidettavista hevosista oli satuttanu ittensä tosi pahasti walkkerissa. En tiiä, et miten se onnistu siinä, mutta sen naama oli ihan auki ja tikkejä joka puolella. Tosi karseen näkönen. Nyt sitä ei voi ratsastaa ainakaan muutamaan päivään, koska ei pysty laittaan suitsia.
Lauralla on vielä ihan sikana tekemistä joten taidan auttaa sitä vähäsen, sillä muuten se on valmis ehkä yheksän maissa. Hullua hommaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti