torstai 9. helmikuuta 2012

Blogspot sekoilee!

En pysty vastaamaan kommentteihin :o Sivu ei ees aukea, lataa vaan valkonen sivu vaikka kuinka kauan!

Anyway, mulla oli tosiaan vapaapäivä tiistaina ja menin osnabruckiin shoppaileen. Tässä kaikki ostamani asiat:
-Varrettomat nauhattomat converset (farkun siniset ja tekstit punasella) ihan sika söpöt!
-Kiilakorko avokkaat ruskeat
-Tumman siniset farkut ja ruskea ohut nahkavyö joka tuli mukana ja johon pitää tehdä lisää reikiä...
-Musta paita jossa puhvihiat
-Pinkki ja ruskea normi t-paidat työkäyttöön
-Puman vaal.puna/vihreä pikee-paita ja adidaksen punanen normi t-paita
-Alusvaatteita ja sukkia
-Shampoo, hoitoaine, hiuslakka, hiusväri, rasva, suihkusaippua, korvatulppia, hammasharja, hammastahna, deodorantti, huulirasva (kaikki tää espanjaa varten)

Eilen olin vielä aamupäivän vapaalla koska piti mennä lääkärin, mutta oli kyl ihan turha reissu.... lääkärit ei tiedä mitään.

Tänään oon klipannu 3 mun hevosista ja kaikista lähti ihan naurettavan vähän karvaa. Tulipahan silti klipattua koska pitää näyttää täydelliseltä. Vielä ois nuo 2 tammaa klipattavana ja ne pitää molemmat rauhottaa.
Kisakaapin oon jo suurimmaksi osaksi pakannu. Rekka on tällä hetkellä jossain seikkailemassa, mut kun se tulee takas, niin pakkaan sinne kaikkea mahollista mitä tarvitaan espanjassa. Sit pitäs vielä omat tavarat pakata.. Voi olla et suunilleen kaikki kamat lähtee mukaan mitä vaatekaapista löytyy :D Siellä ollaan kuitenkin niin kauan, et pitää olla varaa vaihtaa vaatteita, ei viitti olla samoissa vaatteissa joka toinen päivä, tai silleen et on vaan tyyliin 5 paitaa ja niitä kierrättää kokoajan! Toivottavasti kelit sallii, et sais olla t-paidas ja vähän väriä pintaan, tekis iholle hyvää.

Taidan painostaa lauraa tänään lähtemään clubeileen. Torstaisin yhellä isolla klubilla on tosi paljon porukkaa, opiskelijoita ja ratsastajia, paljon schockemöhle poikia ;)

1 kommentti: