maanantai 6. helmikuuta 2012

Viikko Saksassa!

Enään 7 päivää pitää kärvistellä täällä hyytävässä kylmyydessä ja sitten me 13 hevosen kanssa lähdemme matkaan kohti espanjan aurinkoa! Me lähetään siis ens maanantaina kuuden aikaan illalla. Eka ajovuoro on noin 12 tuntia ja me pysähdytään pari kertaa. Ajetaan yöllä, joten ite taidan viihtyä suuren osan matkasta sängyssä yrittäen nukkua. Mulla vaan on aina ollu ongelmana junassa tai lentokoneessa nukkuminen,  mutta enpäs ikinä oo koittanu rekassa nukkua, saa nähdä onnistuuko! Ekan kerran pysähdytään ranskassa. Ruokitaan hevoset ja juoksutetaan kaikki. Kuskit nukkuu, joten kaikki homma on mulla ja lauralla. Toinen ajovuoro kestää about 10 tuntia ja me pysähdytään madritissa. Siellä sama homma kuin ranskassa. Madritista sit ajetaan vielä jokunen tunti kisapaikalle. Matkustamiseen menee siis about 2 ja puoli päivää. Espanjassa meillä on sit vielä hyvin aikaa muutama päivä purkaa kaikki kamat ja ratsastaa hevoset ennen kuin kisat alkaa.
A ajaa toista rekkaa ja se brasilialainen tyyppi toista. Lisäks kolmas rekka lähtee messiin jossa 2 hevosta ja ruokaa, kisakaappeja yms. Sitä ajaa yks hullu kuubalainen. Mun ratsastaja ja A:n vaimo lentää espanjaan.

Me Lauran kans yövytään rekoissa ja kaikki muut jossain asunnoissa kisapaikan lähettyvillä. Voi alkaa vähän tökkimään muutaman viikon jälkeen rekassa asuminen, varmasti on sit kiva palata kotiin ja omaan sänkyyn, normaaliin suihkuun ja kaikkeen siihen tilaan joka on ympärillä.

Huomenna mulla on vapaapäivä. Meen osnabruckiin shoppaileen jotain kivoja vaatteita joita voin käyttää espanjassa,ostoslistalla on ainakin converset, farkut, t-paitoja ja jotain bilevaatetta...

Koitan vielä päivittää, ennen kuin me lähetään matkaan, mutta en kyllä voi luvata että espanjassa tulee mitään tekstiä, koska netistä ei oo takuuta. Blogini elää siis hiljaiseloa 5-6 viikkoa, mutta sen jälkeen palaan taas normaaliin kirjoittamisrutiiniin ja asiaa on varmasti melko paljon! Pysykää siis kaikki lukijat vielä mukana ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvää reissua ja onnee matkaan! Teitähän lähtee sinne vaikka kuinka, ootteko samalla porukalla koko reissun? Toivottavasti siellä olis vähän mukavammat kelit kun täällä... :D

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen blogi, itse aion vielä joskus kouluttautua hevosenhoitajaksi saa nähdä mihin tie sitten lopulta vie :) Tässäpä vähän kuule millaista hommaa tuo on varsinki tuolla ulkomailla.

    VastaaPoista