sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Viikonloput on kivoja!

Tää viikonloppu on ollu kiva :)
Lauantaina mulla siis oli vapaapäivä. Aamulla uni maistui kymmeneen asti ja sen jälkeen siivosin meidän kämpän. Meillä on sellanen kiertävä vuoro siivoamisen kans, eli suunilleen kerran kuussa pitää siivota, eli ei paha :D Mut ei tässä kämpässä kauheena siivoamista olekkaan kun niin pieni on!
Tässä keittiötä:
 Tässä terassia :) Tuossa aurinkotuolissa poltin itseni totaallisesti!

Siivoamisen jälkeen lähdin pyörällä käymään Kerzersin kylällä! Ensin piti raahata fillari yläkerrasta ja pestä se, kun oli pieni pölykerros päässyt pyörän peittämään...
Ilma oli pyöräilyyn ihana ja oli tosi kiva pyöräillä uusissa maisemissa. Kävin kaupassa ja toin ostokset kotiin, sit pyöräilin takaisin kylälle ja menin leipomoon kahville. Matka kylälle kestää ehkä 5 minuuttia!
Leipomon porkkanakakku oli hyvää :)

Illasta sit olin vielä kauheen pirteänä ja päätin lähteä juoksulenkille. Oli jotenki tosi helppo juosta ja meninkin ihan täysiä! Oli aivan ihanaa juosta ja yritän kyllä nyt käydä pari kertaa viikossa, koska päivät ei täällä aina oo niin rankkoja, et tulis kauheena kaloreita poltettua.
Illalla sir C kysyi, et haluanko lähteä heidän kans drinkeille Berniin. No tottakai lähdin! Paikka oli sellanen vähän niinku beach party. Se oli ulkona vuoren päällä, siellä oli uima-allas, hiekka-alueita, paljon sohvia ja sit muutama baari. Oli sika siisti paikka ja jos Oulussa olis moinen, niin musta tuntuu et viihtyisin siellä melko paljon kavereiden kans! Yks asia vaan vähän kirpasi, nimittäin juomien hinnat. Halvinta mitä sai, oli kalja jonka hinta oli 7 frangia ja sit mun lempparit mojito ja sex on the beach 15 frangia! No tuli niitä silti siinä muutama otettua kalliista hinnasta huolimatta. Asia nyt kuitenkin on niin, että mä oon tänne tullut asumaan ja pitää hyväksyä maan tavat... Oltiin kotona 12 jälkeen ja mulla oli sit aamulla puoli 6 herätys kun piti aamulla laittaa 9 hevosta laitumelle yksin.
Kuvassa oikealla minä, keskellä W ja vasemmalla L joka siis on C:n tyttö.

Tänään oli töissä vähemmän porukkaa, mut sunnuntait on rennompia. Aamulla tosiaan laitoin 9 hevosta laitumella ja sit siivosin kymmenisen karsinaa. Sen jälkeen sain onneks apua hevosten sisään tuomisessa. Aamulla oli kahella hevosella asiakkaita. Pidin sit muutaman tunnin tauon ja nukuin päikkärit. Iltapäivällä ratsastin Exellen. Se oli tänään tosi hyvä ja C neuvoo entistä vähemmän. Sanoi, et mun asento alkaa oleen ihan siedettävä :D Meinas vaan taas kirota, että katkasee multa ohjat, kun ne on mulla aina liian pitkät.
Menin kentällä puoli tuntia ja sit muutaman kierroksen laukkaa radalla, E meinas yhessä kohtaa lähtä käsistä, mut sen jälkeen se kulki kaula kaarella.

Äsken tulin illalliselta. Tää on nyt toinen kerta kun mut kutsuttiin "beach-houseen" syömään. Ruokana oli salaattia, uuniperunoita ja lihaa, jälkkäriksi oli jotain marenki-mansikkasorbetti-kermavaahto-hässäkkää ja nami kun oli hyvää! Muut groomit ei ollu paikalla vaikka niistäkin 2 tässä asuu... En sit tiiä et kutsutaanko niitä ees koskaan :D Paikalla oli siis C ja sen mies, L ja W ja sit joku sellanen pariskunta ja se mies kuulemma on joku sveitsin paras valmentaja tai jotain sinne päin..

Mut huomenna takaisin arkeen! Oisko lukijoilla jotain toiveita mistä voisin postailla ja laittaa kuvia? Yhtä vaille 50 lukijaa ja oon siihen ihan tyytyväinen :)

Loppuun vielä pari maisemaotosta ;)
Alhaalla Kerzers village
Vasemmalla tallia!

7 kommenttia:

 1. Talli- ja hevosesittely! Ja sellanen päiväkirjamainen kuvapostaus päivän tapahtumista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois kyllä kiva tehä, mut tuollanen vaatii aika paljon! :D ehkä mun pitäs sanoa C:lle et pidän blogia, jotta se ei ihmetelis et miks otan kauheena kuvia..

   Poista
  2. Ite oon jo puol vuotta halunnu tehä tollasen päiväkirjamaisen kuvapostauksen päivän tapahtumista mut voin sanoo et se on tosi vaikeeta. Ainakaan mulla ei nimittäi ois aikaa ottaa kuvaa kaikesta, koska aina on vähäsen kiire.

   Poista
 2. Aivan ihanan näköistä siellä! Ihanat maisemat ja oikein kotoisan näköinen kämppä (:

  Kyselit jossain vanhemmassa postauksessa bannerin tekijää. Voisin kokeilla, jos pystyt antamaan tarkempia ohjeita! Lähinnä siis minkä kokoinen (leveyskin riittää) ja mitä kuvia haluaisit siihen? Ja mitä haluat otsikoksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki jos sulla on aikaa, niin voin ottaa sulta bannerin vastaan :) Mulla ei sveitsistä oo vielä kauheesti kuvia, mut ajattelin tällä kertaa, et banneriin vois tulla kuvia muistakin paikoista joissa oon ollut töissä ja otsikko voisi olla vaikka tyyliin hevosenhoitajana ulkomailla :) Voisin vaikka laittaa niitä kuvia ja lisätietoja sulle säpöön jos on ok?

   Poista
  2. Aikaa on oikein hyvin, kun ei oikein ole töitä lomakaudella. Sähköposti on: emmi.heinonen@windowslive.com Laittele vaan kun ehdit (:

   Poista
 3. Moi! Kävit kyselemässä siitä bannerista; pistäppä vaikka säpöä osotteeseen k.rista@live.fi, niin annan vähän tarkemman infon ja kyselen vähän millasta tahot!:) Jos vielä kiinnostaa;D

  VastaaPoista