sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kisakooste

Kiva olla taas kotona, vaikka oltiinkin kisoissa vaan ke-su. Mä en kyllä älyä, et miten jaksoin espanjassa kuutisen viikkoa :o

Nyt tiivistelmä kisoista! En nyt jaksa alkaa kertomaan jokaista yksityiskohtaa erikseen..
Eli tosiaan lähettiin keskiviikkona yhen aikaan ajamaan kisoihin. Kisat oli vuorilla, joten matka oli aika mielenkiintoinen. Alussa mietin, et miten ihmeessä tuolla vuorilla voi kisoja pitää kun näytti et ei oo yhtään tasasta kohtaa! Kisapaikka oli kyllä mäkinen! Karsinat oli alamäessä ja kisapaikka oli kaikista alimpana. Verkka-alue oli ihan sika pieni ja areena myöskin..

Tallit oli ihan normi jaboja, joissakin karsinoissa oli ikkunat ulos. Käytävälle ei ollu ikkunoita. Meillä oli yks 2 ylimäärästä karsinaa, toinen niistä toimi varustehuoneena ja sit tehtiin iso karsina kahesta karsinasta. Siinä oli välillä Zietzo ja välillä Anastasia, riippuen kisamenestyksestä :D

Keskiviikkona purettiin kaikki kamat ja laitettiin paikoilleen. Karsinoiden eteen tuli verhot.
Torstaina alko luokat kymmenen maissa. Ensin hyppäs 2 tammaa Anastasia ja Amanda 120 cm luokan, myöhemmin Zietzo 130 cm. En muista enää miten luokat meni.. Ilma oli torstaina ihan hyvä, mut illalla alkoi kauhea kaatosade joka kesti koko yön! Torstaina juotiin mohitoja ja kyllähän ne päähän meni... Niiden avulla sit sai rankkasateesta huolimatta nukuttua rekassa.
Perjantaina oli ilma vähän surkea, mut päiväsaikaan ei pahemmin satanut. Kaikki kolme heppaa hyppäs taas vaan yhen luokan ja tällä kertaa 5 cm korkeampi kuin edellinen. Illalla kävelytin hevoset käsin, joka päivä. Sit laitettiin pintelit.
Lauantaina ilma oli kiva ja aurinkoinen! Hepat hyppäs taas vähän matalammat luokat ja Anastasia oli 120 cm luokassa toinen.
Lauantaina illalla sit taas juomat alko virtaamaan ja mulla tuli otettua vähän liikaa.. Tänään oli aivan kamala krapula. Päätä särki, oksetti ja maailma pyöri silmissä. Syynä siihen tais olla, et unohin syödä eilen ja sit kun siihen lisää 3 mohitoa ja 3 kaljaa... Nuista taisin ite maksaa 2! Mohito oli 14 frangia.. euroissa jotain päälle 10. Pitsasta sain maksaa mukavat 17 frangia!


Tänään aamulla luokat alko jo kaheksalta, mut ne oli sit suht aikasin ohi. Pakattiin kaikki rekkaan ja pintelöitiin hevoset, sit mentiin syömään lounasta ja sen jälkeen suunnattiin kotia kohti.

Kisat oli kaikkineen mukavat, mut en kauheesti päässy uusiin ihmisiin tutustumaan. Syynä ehkä tähän se, että olin kokoajan C:n ja sit Zietzon ja Anastasian omistajan kans. Mut se oli kyl tosi kiva, koska kaikki mun entiset ratsastajat on ollu sellasia, et kisoissa menee omia teitään, tulee vaan ratsastaan hepat ja that's it. C kuitenki autto monessa asiassa ja näin.. Mut se ei oo aina niin positiivista, koska musta ois kiva saada välillä työrauha ja haluisin koittaa tehä hommat vähän oman mielen mukaan, mut se ei oikein oo mahollista kun C on kokoajan neuvomassa ja kattomassa.. Sit se kokoajan painottaa sitä, et team-work sitä ja tätä...
Mulla oli melko rentoja päiviä koska tosiaan yk somistaja oli auttamassa. Toki olisin helposti yksinki pärjänny ja melkein mielummin oisin yksin, koska tykkään tehä hommat omalla rytmillä yms u know..
Kisamenestys oli ihan kohtalaista. 2 sijoitusta tuli. Mut mä en jotenki nää kauheena potenttiaalia Zietzossa, mut taas Anastasian nään kyllä gp radoilla parin vuoden sisällä, sillä on tosi hyvä tyyli! Amanda kans hyppää ihan kivasti, mut ne ei oo C:n kans löytäny vielä yhteistä säveltä. Lisäksi uskaltaisin jopa sanoa, että C ei oo parhaita ratsastajia mitä oon nähny, tai sit oon vaan tottunu huippuhevosiin ja hyviin ratsastajiin saksassa... Täällä kaikki on vähän pienempää ja ei niin tasokasta. Mulla on ikävä saksaa...

Mulla on huomenna vapaapäivä ja ajattelin kuluttaa sen nukkumalla ja ehkä vähän siivoamalla. Lisäksi pitäs kaupassa käydä, heitin äsken melkeen kaikki mun ruuat roskiin koska ne oli homeessa :s

Loppuun vielä paljon kuvia kisoista!!


1 kommentti:

  1. ei vitsi elät niin unelma elämää ! itsekkin olen tällainen työn raskaan raataja, ja heti kun saan opiskelut pois alta niin ehdottomasti yrittämään päästä tämmösiin hommiin!

    tosiaan oon ihan hirmu innokas lukija ja tosiaan semmonen esittelypostaus tallista ja vaikka sun lempi hevosista / niistä joiden kanssa olet eniten tekemisissä ois ihan hirmu kiva lisä tälle mielenkiintoselle blogille (:

    VastaaPoista