lauantai 4. elokuuta 2012

Rahan tuhlausta!

Shoppailu, mikä on sen parempi tapa kuluttaa vapaapäivä! Aivan paras. Kassien kertyessä lihakset kasvaa ja jalat tekee töitä kaloreita polttaen! Tän päivän urheilut urheiltu! Menin siis Berniin junalla ja vietin siellä muutaman tunnin. Juna-asemalta piti sit kävellä about 15 min ylämäkeen ja tässä +30 asteen helteessä monen kassin kanssa se oli kyllä tuskainen matka! Kaupunki on aivan valtava! Tuhlattua jo pari sataa frangia löysin aina vaan uusia ja uusia shoppailupaikkoja ja olin päästä aivan pyörällä! Lisäksi joitain kauppoja oli monia, joten välillä olin aivan hukassa. Harhailin sit jonkin tovin ennen kuin löysin taas junalle. Maksoin edestakaisesta matkasta 24 frangia eikä multa ees kysytty lippua!
Ihmisiä oli ihan sikana shoppailemassa ja ravintoloissa lounastamassa. Siinä ihmetellessäni unohdin ottaa kuvia, anteeksi siitä, mutta mun shoppailut sain kuvattua! Bern on suurkaupunki ja en oo ees älynnyt, että asun 15 minuutin junamatkan päässä siitä! Tulen varmasti vierailemaan tässä valtavassa kaupungissa useamminkin ;) Seuraavan kerran taidan mennä shoppailemaan talvivaatteita! Toki siis olen muutaman kerran aikasemminkin käyny Bernissä drinkeillä, mut en ikinä siellä shoppailijan paratiisissa.

Tässä nyt tän päivän shoppailut ;)

 Ballerinat. Alkuperäinen hinta 59,90 frangia, alennuksessa 20 frangia
 Converset. Alkuperäinen hinta 69,90, alennuksessa 29,90

 Lyhyt ihanan pehmeä neule 19,90
 Valkonen paita näyttää päällä paremmalta! Maksoi 19,90, perhoskuvioinen tuubitoppi 8,90
 H&M paitoja, ylimmäinen 9,90, keskimmäinen 7,90 ja alimmainen 9,90. Musta ja sininen työpaidoiksi
 Neuletoppi 15 frangia
 Vähän herkkuja! Rakastan mentoksia ja syön niitä kokoajan! Nuo suklaalla kuorrutetut pähkinät ja corn-flakesit meni jo!
 Aurinkolasit H&M 9,90. Ostin koska jäi omat kotiin ja lisäksi hukkaan aina lasini, joten hyvä olla enemmän!
Pehmoset aamutossut 9,90!

Tän päivän shoppailu-look!HOX! Blogini pysyy tulevaisuudessa asialinjalla, ei siis ole muuttumassa miksikään shoppailublogiksi, älkää huolehtiko ;)

4 kommenttia: