maanantai 24. syyskuuta 2012

Kiitos!

Haluan kiittää lukijoita kannustuksesta ja olen nyt päättänyt, että jatkan kirjoittamista. Te annoitte mulle nyt niin paljon motivaatiota, että yritän jaksaa nyt ottaa niitä kuviakin ja yritän jatkaa kirjoittamista samaan malliin :) Joku mainitsi, että blogini on ainutlaatuinen ja olen itsekkin sitä mieltä! Tällaisia blogeja ei paljon löydy muita ja itse olisin erittäin innokas lukemaan, jos jollain ulkomailla heppatöissä olevalla olisi blogi.
Motivaation saisin pysymään hyvänä, jos saisin enemmän kommentteja, mutta kyllä sekin riittää, että tiedän blogiani luettavan.

Tänään mulla oli tosiaan aamulla vapaa ja sain mukavat 13 tunnin yöunet. Mikä sen parempaa, kuin mennä ihan väsyneenä nukkumaan ja nukkua onnellisesti niin pitkään kuin haluaa! Iltapäivällä mulla sit oli energiaa ja innostusta vihdoinkin aloittaa klippauskausi ja klippasin nallekarku Donatellan. Karvaa siitä lähti ihan älyttömästi ja aikaakin meni pari tuntia, mut lopputulokseen oon tyytyväinen. Tamma oli aivan mahtava! Seisoi paikallaan koko toimenpiteen ajan, muutaman kerran vaan nosti jalkaa kun klippasin, mutta aivan loistavasti oli muuten! Toivon, että loput 4 hevosta osaisivat olla yhtä fiksusti, mutta Spaicyä kohtaan mulla on pienet negatiiviset odotukset.. Noh, mutta sen näkee sit myöhemmin miten käy! Muut hepat me yritetään klipata vasta loka-marraskuussa, koska jos nyt aloitan, niin se tietää klippaamista kahden viikon välein...

Huomisesta en tiedä, että minkälainen on ohjelma, mutta uskoisin, et C ratsastaa ja minä myös ainakin yhden hevosen. Loppuviikko on sit taas kiireinen niiden kisojen takia. Lokakuussa meillä on hevosilla loma kisoista ja niiden kanssa tehdään vaan kevyesti töitä ja maastoillaan. Ihan kiva, et hevoset saa vähän höllätä.

Nyt pitää skypettää kaverin kanssa. Lupaan, että otan tänä viikonloppuna kisoista kuvia! Tässä kuitenkin pari otosta viime lauantain bileistä :D9 kommenttia:

 1. En ehtiny edelliseen postaukseen käydä kommentoimassa, mutta ihana että jatkat. Näitä blogeja en oo itekkään hirveesti bongaillu ja tykkään kovasti sun kertoilusta :)

  Ei maailma kaadu, jos aina ei oo kuvia ja postausväli venyykin.. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on shettis klipattu jo kahdesti :D Herra on vakaasti sitä mieltä että ihan kohta tulee jääkausi ja tarvitsee kammottavan turkin! Onneksi on vähän helpottanut nyt karvankasvutahtiaan (onko toi edes sana?!), eikä ole (vielä) ihan niin pörröinen.

  Ja blogisi on ainutlaatuinen! Olet ehkä ainoa ulkomailla töissä oleva joka päivittää suht säännööllisesti (muutakin kuin että väsyttää ja on kiire ja ei ehti päivittää). Plussana siihen vaikutat ihanalta ihmiseltä (:

  VastaaPoista
 3. Jatka toki! Vaikka itsekkin täällä Sveitsissä asun, mutta kuitenkin ihan eri hommaa teen niin on mukavaa lukea näitä sinun postauksia ja kertomuksia :) Kuvathan on aina plussaa, mutta ihanaa että joku jaksaa myös kirjoittaa -eikä toki tarvitse joka päivä postailla :)
  Teen itse myös niin, että jos tiedän etten pääse pitkään aikaan kirjoittamaan, niin silloin kun on vapaata, ajastan valmiiksi muutamia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että jatkat kirjottelua! Itseäni ei ainakaan haittaa kuvien vähyys, liiat kuvat jopa ärsyttävät itseäni blogeissa!:P
  Terv. Harvoin kommentoiva, alusta asti seurannut

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva, että jatkat. en ookkaa tänne aiemmin kommentoinu, mutta noita postauksia on tosi mukava lukee. Varsinki ku ei pääse enää niin usein ratsastaankaan enää vaikka haluaisin :)

  - Hanna

  VastaaPoista
 6. Mukava kun jatkat kirjoittelua! Sinulta sainkin idean hakea ulkomaille töhin :D
  Olen ollut yhteydessä saksalaiseen talliin ja he kutsuivat minut tallille parin päivän kokeilujaksolle. Miten minun tulisi suhtautua tähän? Paikka vaikuttaa ihanalta, mutta aloin nyt pelätä etten ole tarpeeksi taitava (minulla ei ole aikaisempaa kokemusta groomin työstä), ja että minut todennäköisesti lähetettäisiin kotiin heti kättelyssä :( onko tavallista että näin käy? /mette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se toki riippuu siitä, että millaiseen paikkaan oot menossa. Jos ne etsii kokenutta groomia, niin sitten voi olla vähän vaikeampi tehdä vaikutus, mutta kunhan vaan oot tosi reipas, ahkera ja oma-aloitteinen ja tiedät paljon hevosista, sen pitäisi kyllä riittää. Pari päivää on kyllä lyhyt aina ja siinä ajassa saattaa hermostuneissaan tehdä pikkumokia, mut jos on oikeesti hyvä hevosihminen ja motivoitunut, niin kyllä sen pitäisi näkyä niiden mokienkin läpi! Tsemppiä! Suomalaisilla hevosenhoitajilla on hyvä maine ulkomailla :)

   Itse oon saanu kerran potkut ihan kättelyssä, eikä ollut edes ensimmäinen groomin työni, joten se riippuu aivan siitä, että millaista henkilöä he etsivät!

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! :) Olen päättänyt että yritän parhaani ja lähden kokeilemaan. Voi olla että tämä itsekriittisyys johtuu kokeilujakson tuomasta epävarmuuden tunteesta. Katsotaan kuinka käy!

   Poista