perjantai 23. marraskuuta 2012

Halter riding!

Zamiralta piti poistaa terävä hammas oikealta puolelta tiistaina. Nyt sille ei saa laittaa kuolaimia suuhun kaheksaan (8) päivään. Oon nyt sit ratsastanu sillä päitsillä. On mennyt paremmin kuin odotin. Toki se on vähän sellasta kiskomista välillä, mut oppiipahan käyttämään enemmän istuntaa. Aikasemmin se oli vähän huonompi oikeassa kierroksessa. Se ei halunnu taipua sisälle ja ympyrällä en saanu sitä ratsastettua silleen around. Sori, en nyt keksi miten tuo sanotaan suomeksi...

Zamira with donkey ears! Mut toi on kyllä niin kiltti hevonen! Ei tee mitään typeryyksiä, vaikka ei oo kuolaimia suussa. Kuumana se välillä käy, mutta sillon korkeintaan pukittaa puoliksi laukannostossa, mutta ei mitään muuta. Tänään oli vähän surullinen hevostenvaihto. Zamira sai lähdöt C:n tallista, koska sille tuli uus hevonen ratsastettavaksi. Se on Alvador, 7-vuotias belgialainen ruuna jolla on ihan sikana skouppia! 6-vuotiaana se hyppäs 130 tasolla. Se vaan on vähän spooky nyt, koska sen edellinen ratsastaja oli melko kova sen kanssa.
Zamira ei kuitenkaan kauas mennyt. Se meni takaisin entiseen karsinaansa C:n tytön tallissa ja se on samassa tallissa missä C:n hepat, mut siinä välissä vaan menee sellanen aukio tai vastaava, en nyt osaa kuvailla sitä. Harmittaa nyt kuitenkin, kun se ei oo heti aamulla vastassa kun astun talliin, mutta edelleen nään sen joka päivä ja ratsastan sillä ainakin vielä ens viikon alun. To me lähetään Italiaan ja uskon, että senki jälkeen ratsastan sitä vielä 2 viikkoa, koska meidän yks ratsastaja lähtee lomalle.

Mut alan nyt kattoon the voice on germanya. Mulla on huomenna vp. Hauskaa viikonloppua lukijat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti