tiistai 4. joulukuuta 2012

Back in business!

Italiasta on palattu. Tällä kertaa reissu ei ollut niin voitokas, mitä oli edellinen kisareissu C:n tytön kans. Ekan päivän jälkeen L:n tamma alko ontumaan, joten sen kisailut loppu sit yhteen rataan. 2 muuta hyppäs ihan kivasti, mutta ei yhtä sijoitusta kummempaa tullut. Helmikuussa me lähetään samaan paikkaan juniorikisoihin, joten jospa siellä olis vähän helpompi voittaa!
Kisapaikka oli ihan kiva. Karsinat oli kiinteitä ja niissä oli juoma-automaatit. Tää oli jotain niin luksusta! Lisäksi kaikki oli tosi lähellä toisiaan, joten ei sateesta huolimatta pahemmin kastuttu. Kisa-areena oli tosi iso ja verkka myös ihan kiitettävän kokoinen.Kuvia ei tullu kauheesti otettua, koska mun puhelin on niin paska. Nuissa viimesissä kuvissa on tallit vielä tyhjiä, koska oltiin ekat jotka tuli sinne. Kaikki muut tuli torstaina, mut me oltiin siellä keskiviikko-iltana.

Eilen mulla oli vapaapäivä ja en tehny paljon mitään. Tänään ratsastin viikon tauon jälkeen Zamiran ja se oli taas niin ihana, että en ala! Se sitten osaa mielyttää. Ja kun sillä on aina niin paljon energiaa ja se haluaa tehä töitä ja mun on niin helppo saada se tosi herkäksi avuille. Se on ihan mielissään aina! Rakastan sitä elukkaa!!
Mun pitää klipata se tällä viikolla, kun edellisestä kerrasta on jo varmaan 8 viikkoa ja se on tosi karvanen ja aina ihan likomärkä ratsastuksen jälkeen.
Nyt kun tuo elukka ei enää paljon esteitä ylittele, tai ainakaan vähään aikaan, niin se lähtis melko halvalla. Voisin saada sen tyyliin muutaman kuun palkalla itelleni. Mut ei mulla ois varaa viedä sitä suomeen ja elättää sitä opiskelijabudjetilla. Vitsi kun ois rikas! 

Meille tuli eilen belgiasta 3 hevosta ja klippasin niistä tänään yhen. C hyppäs sen aamulla ja oli melko erikoinen tapaus. Aina esteen jälkeen lähti ihan täyttä laukkaa ja ravisti päätä ihan sikana silleen, että ohjilla ei meinannu saada mitään tuntumaa. Nyt C:n varmaan pitää alkaa ratsastaan sitä, koska hevosia on liikaa ja ratsastajista yks lopetti sunnuntaina ja yks on lomalla. Chelsea lähti viikonloppuna koeajalle johonkin, joten meillä kyllä olis yks karsina vapaana.

Mua ressaa kun pitäs klipata tällä viikolla tyyliin 5 hevosta... ressaa niin paljon, et tekis mieli vaan kiljua!
Mut mä ostin lentoliput suomeen! Meen lomalle kaheksi viikoksi, lähen 20 pv. tammikuuta ja tuun takas 4 päivä helmikuuta. Odotan ihan sikana!!

1 kommentti:

  1. Pitkään oon lukenu anonyyminä ja tykkään blogistasi kovasti. Itse olen ollut Saksassa, joten sitäkin kautta pystyn vähän samaistumaan. Mutta harkitse ihmeessä tota Zamira juttua, itekin joudun hevosta elättämään opiskelijabudjetilla ja suunnitteilla on vaihtoon lähteminen ja hevonen tietenkin mukaan. Ei se halpaa ole, mutta on se oma hevonen kuitenkin niin palkitseva. Aina sitä tulee jotenkin toimeen (jos sun sukulaiset vaikka avustais sen hevosen tuomisessa Suomeen?).
    Itsehän tietenkin päätät, mutta kannustan kyllä harkitsemaan vakavasti, etenkin kun kyseessä on ilmeisen osaava ja kiva hevonen.

    VastaaPoista