tiistai 25. joulukuuta 2012

Presents!

Joululahjapostauksia on kiva lukea, joten teen itsekkin sellaisen! Tänä vuona ei kauheasti lahjoja tullut, koska en ole kotona, mutta lahjoilla ei ole mulle mitään väliä! Pärjään hyvin ilmankin, mutta lahjoja on toki kiva saada ja varsinkin käytännöllisiä ja tänä vuonna oikeastaan kaikki saamani lahjat on käytännöllisiä!


 Englanninkielinen vihko jossa jotain sileätyöskentely harjoituksia, 2 luomiväripalettia, huulirasva, ripsiväri, kajalkynä, setti jossa aivan ihanan tuoksuiset käsirasva, vartalorasva ja suihkusaippua, suklaata
Aivan upea käsikoru!
Rakkaan ystäväni itse neuloma pipo paljettilangasta! Gluteenittomia keksejä ja muffineita ranskasta ostettu. Kingslandin softshell ratsastushousut. Housut on C:ltä ja sen mieheltä ja lisäksi sain 400 frangia käteistä. Lisäksi sain esperadon ratsastussukat ja lisää suklaata meidän kodinhoitajalta.
Vanhempieni lahja taisi eksyä postissa, koska se ei ole parin viikon jälkeen löytänyt perille :(

Jouluaatto-ilta meni mukavissa ja rennoissa merkeissä. Ruoka oli hyvää ja sitä ei tullut mätettyä liikaa. Oli ihan kivaa vaihtelua syödä vähän erinlaista ruokaa suomalaisen jouluruoan sijasta. Me syötiin melko kevyesti salaattia, riisiä, keitettyjä vihanneksia sekä naudanlihaa ja kanaa, jotka oli pienissä palasissa ja jokainen ruokailija kypsensi omansa fonduepannussa jossa oli mausteliemi ja sen piti kokoajan kuumana tuli fonduepannun alla. Jälkkäriksi itse tehtyä mandariinijäätelöä ja suklaamoussea.
Ilta jatkui syöminkien jälkeen shampanjaa juoden aina puoli yhteen asti ja sillon alkoi jo sen verran silmissä ja päässä sumenemaan, että hyvä kun pääsin edes portaita alas! Aamulla oli vähän heikko olo, joka ei kyllä ole kovin yleistä, mutta en nyt tiedä, että mikä sen aiheutti. Aamulla me tehtiin töitä puoli yhteentoista ja loppupäivän oon nukkunut ja syönyt suklaata ja kattonut vanhoja salkkareita..

Joulun kunniaksi kaiken tämän vapaan lisäksi mulla on vielä torstaina iltapäivä vapaa ja ajattelin suunnata Berniin ostamaan vähän lahjoja suomen tuliaisiksi! Sopivasti alkaa alennusmyynnit just torstaina, joten jospa löytyis jotain aarteita.

Jouluaaton kuvia on tulossa vielä myöhemmin, mutta tässä pieni katsaus mun joululookkiin! ;)


5 kommenttia:

  1. Olet nätti! Ja ihanan siististi klipatut hevoset tuolla alemmassa postauksessa. ;) Kiva nähdä ratsastuskuviakin pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yritän aina parhaani klipatessa, epäsiisti klippaus on ehkä rumin asia mitä tiedän ja en voi sietää sitä :D

      Poista
  2. Hyvää joulua! Postissa on ollut ilmeisesti ennätysruuhka, joten eiköhän vielä ole toivoa :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus!Sulla on muutenkin kiva blogi. Tälläistä en oo löytäny mistään ja mua on aina kiinnostanut tietää millaista hevosenhoitajan työ on ulkomailla. Kiva kun viitsit pitää tälläistä blogia sun raskaasta työstä huolimatta. =)

    VastaaPoista
  4. ootko unohtanu meidät blogi laiset :)

    VastaaPoista