maanantai 18. helmikuuta 2013

Sunny day and dreaming...

Kaunis ilma oli tänään, mutta kuvia ei siitä nyt ole, kun ei ollut aikaa ottaa. Auringonpaiste sai ihanasti valoa ja lämpöä maneesiin ja ratsastus oli paljon kivempaa. Ratsastin tänään Zamiran ja se oli tosi kiva, joten toivotaan, että se on sitä myös huomenna kouluvalmennuksessa.
C on palannut töihin, joten mun ei tarvi enää ratsastaa viittä hevosta päivässä. Voin kertoa, että pidemmän päälle musta ei olisi siihen. Multa loppuu mielenkiinto ja lopuksi ei vaan jaksa enää. Mulle riittää, että saan ratsastaa yhdestä kahteen hevosta päivässä. Olin ihan tyytyväinen, että kuinka puolessatoista viikossa onnistuin ratsastamaan Donatellaa huomattavasti paremmin. Se on luonteeltaan spooky ja aluks en meinannu saada sitä edes maneesin laidoille, kun se kyttäs kulmia niin paljon. Sitä piti asettaa tosi paljon sisälle päin, mutta lopussa pystyin jo laukkaamaan kulmista ilman kauheaa pään kääntämistä. Lisäksi C sanoi, että tammuska oli tosi kiva ratsastaa kun se ensimmäisen kerran ratsasti saikun jälkeen.
                      Donatella

Eilen pääsin onneks vähän rentoutumaan hyvässä seurassa, kun me mentiin keski-ikäisten kanssa illallistamaan ja siitä jatkettiin C:n kans parille drinkille. Oli tosi kiva jutella ihan kahestaan ja olla pikku hiprakassa, kun mun on pitäny yrittää väkisin rentouttaa itseäni juomalla viiniä yksin omassa huoneessa ja katsomalla leffaa... Mut käyhän se niinkin.

Mut anyways mieliala on ehkä 20% parempi mitä viimeviikolla, mutta ei se edelleenkään ihan katossa ole. Olispa jo kesä, kun sillon on paljon kivempaa! Olis kiva kun olis taas kisoja ja hevosilla ei olis kuin yhet loimet ja ne pääsis laitumelle. Ja mulla olis energiaa töiden jälkeen lähteä lenkille ja sit olis huippufiilis kun jaksais juosta +30 asteen helteessä ja hiki virtais, mut silti vaan jatkais ja jatkais viimesillä voimillaan ja musiikki sois täysiä korvissa iltapalaksi söis salaattia mozzarellajuustolla.
Olis päiviä kun alotettais viideltä ja lounas syötäis puutarhassa yhdessä ja sit olis taukoa neljään asti kun olis liian kuuma ja sit äkkiä yhdessä tehtäis iltatalli ja olis jo ilta ja vois lähteä rantabileisiin juomaan mohitoja ja olis jalassa vaan sortsit ja olis ihan ruskee.

5 kommenttia:

 1. Awwwww kesäfiilistelyä!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä Alina :D Vaikka en varsinaisesti kesäihminen ole, niin toi sun fiilistely sai mutkin ikävöimään kesän helpoutta! Koita jaksaa vielä tovi, siellä sentään on lämmintä jo keväällä, toisin kuin täällä...

  VastaaPoista
 3. Kiva, että on vähän helpottanut. :) Ja ihanaa, että jatkoit kirjoittelua paskoista fiiliksistä huolimatta, kiitos siitä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Kesää tuli täälläkin ihan kauhea ikävä! Siellä sentään on koko ajan lämmintä, mein koput kun ei tarttis edes loimia noissa keleissä ja kesällä ei sitte ollenkaan :D Jaksuja! <3

  VastaaPoista
 5. Kesä <3 Kaikki nii helpompaa :D

  VastaaPoista