sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kuulumisia kuulumisia!

Eipäs ole tullut taas kirjoitettua muutamaan päivään, anteeksi siitä! :o Jotenki tuntuu että ihminen laiskistuu sillon kun sillä ei oo kauheesti tekemistä!

F lähti jälleen kerran sveitsiin perjantaina. Se ratsasti aamulla 3 hevostaan ja ite kävin kahen kans maastolenkit. No ei sillä, että täällä mitään maastoja ois, joten tuolla autojen seassa tuli puikkelehdittua! Oli melko hurjaa. Sit F vielä pyysi, et kävisin kaikkien viiden kanssa lauantaina käveleen pikkulenkit. No kävin kahen kans, mut sit päätin, että en halua että me jäädään auton alle, joten ilmoitin F:lle että ratsastan kaikki loput ulkona kentällä, kun on kuitenkin hyvä ilma ja näin. Ratsastin kaikkia jonku parikyt minsaa. Lauantai oli kaikenkaikkiaan rento loppupäivästä.
Tänään tein aamutallin normaaliin tapaan ja sen jälkeen menin Lolan kans nukkuun kaheksi ja puoleksi tunniksi. Takas menin talliin 12, annoin myslit ja sit laitoin hepat walkkeriin. Siivosin karsinat ja otin hepat sisään. Sit menin takas kämpille vaihtaan vaatteita ja laittaan naamaa kuosiin, koska mentiin nyt illalla joulumarkkinoille ja skandinavian dinnerriin. Jotku ruotsalaiset järjesti sellasen yhdessä tosi kivassa hotellissa. Paikalla oli ainakin 30 ihmistä joista ehkä 95% ruotsalaisia :D Minä kun toivoin, että siellä olis ollu suomalaisia joukossa, mutta pettymyksenä olin ainut. Kaikki puhui keskenään ruotsia ja jouluruoka oli ruotsalaista! Ei siinä, hyväähän se oli. Siellä oli buffet pöytä täynnä kaikkia herkkuja ja juomat kuulu hintaan (50e) Palvelu oli hyvä ja ei tarvinnut huolehtia juomalasin täyttämisestä. Varsinkin jälkkärit oli ihania! Erinlaisia suklaamousseja, pullaa, keksejä, ruotsalaisia irtokarkkeja, jäätelöä, hedelmäsalaattia, riisipuuroa, yms! Maha oli räjähtämispisteessä. Oli kuitenkin kiva käydä vähän ulkona ja tavata ihmisiä ja kyllä ne aina välillä vaihto englanninkieleen, koska multa ei oikein ruotsi suju, harmi vain! Siellä oli sellanen pariskunta joista nainen ruotsalainen ja mies saksalainen, ja he asuvat saksassa. Pieni on maailma, koska he ovat samalta alueelta missä olin ennen töissä ja tietävät mun tämän aikaisen pomonkin! Ei ihmekkään, kun he näytti niin tutuilta. Varmasti olin nähny ne kisoissa joskus.
Eli siis ennen tuonne lähtöä annoin hevosille heinät, vähän etuajassa ja tein ruuat valmiiksi. F kävi sit antamassa ruuat kun tuli takas sveitsistä tänään illalla.
Huomenna mulla on vielä vapaapäiväkin! Sanoin kyllä F:lle että voin ihan hyvin työskennellä iltapäivällä, mutta sanoi että ei ei missään tapauksessa, oot vapaalla :D Ja sanoi että elä pelkää kysyä multa autoa jos haluat. Joten taidan aamulla ottaa auton ja ajaa Pree:n vähän katteleen kauppoja, tarvisin ainaki uusia hiusten- ja naamanhoitotuotteita ja jotku aamutossut kotona kävelemiseen

Nyt alkaa silmät siihen malliin luppasemaan, että kellari kutsuu! Ciaoo baby!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti