keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pikainen päivitys!

Silmät jo luppasee sen verran, että kohta sänky kutsuu :) Kello kohta 9! Tää duuni vetää kyllä väsyneeksi, lisäks musta tuntuu, että oon jo laihtunu vähän, kun tulee koko päivän hikoiltua.
Kerron vaan vähän tästä päivästä. Oli ihan kiva päivä. Aamulla siivottiin normaalisti karsinat ja sit lähettiin nopeesti maastoon Anastasialla ja Zietzolla. Käytiin 40 min kävelylenkki. A oli kiva, mut Z vähän kyttäs jotakin. Sen jälkeen Amandalle tuli asiakkaita ja ne hyppäs pihalla rataa. Oisko ollu about 130 cm se rata ja hyppäs kyllä tosi hyvin!
Amanda oottamassa asiakkaita.

Ennen lounasta käytiin vielä maastossa Carubinalla ja Ziaralla. C oli taas vähän pöljä, oli pihalla jo ihan hörhö kun oltiin lähössä ja hyppi pystyyn, maastossa vesilammikot tuotti ongelmia. Sateen takia ei pitkää lenkkiä tehty.
Kaikki hevoset Calistaa lukuunottamatta pääsi tänään vähäksi aikaa laitumelle, mutta vettä saivat kyllä niskaan. Täällä ei oo niinkuin suomessa, että kelillä kuin kelillä hepat ulkona. Jos sataa, niin sillon tuodaan sisälle. Lisäks sain tänään kuulla kunniani koska pesin hevosen ja asteita oli vain +15, kuulemma liian kylmä. Saa pestä vaan jos on helle... En sit tiiä, että onko se oikeasti ihan nuin, pitää sit kysyä C:ltä kun se tulee ja onhan solarium keksitty.
Ip:nä laitoin kaikki hevoset kävelykoneeseen ja sen jälkeen ratsastin Exellen. Se oli hyvä tänään. Tein avoja ja pohkeenväistöjä laukassa sekä siirtymisiä silleen, että tein pitkät sivut avoa ravissa ja tein päätyyn laukkaympyrän nostettua laukan lyhyen sivun puolesta välistä. Maneesissa oli 4  muuta meidän lisäksi, joten välillä oli vähän ongelmia kun kaikki teki vähän eri juttuja, tai no oikeastaan huomasin, että kaikki teki vähän jotain samaa ja sit vaihettiin suunilleen yhtäaikaa suunta. Exellen kans oli taas kouluraippa ja sitä kyllä piti vähän käyttää kun laukassa se oli ihan vetelä ja tuntu että sen kunto oli loppumassa kesken vaikka menin sillä vaan 45 minuuttia.

Huomenna on luvassa yks maastoreissu, yhen hevosen juoksutus ja exellen ratsastus+ kaikki menee kävelykoneeseen ja laitumelle. Maastossa oli Kristinalla Calista ja mulla Amanda. Se on luvannu loppuviikoksi hellettä, pääsee hikoileen taas vähän enemmän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti