lauantai 25. elokuuta 2012

Videopostaus!

Blogini ensimmäinen videopostaus on nyt vuorossa! Eräs päivä päätin ottaa muutaman videon töissä. Ei mitään kovin erikoista, kännykkälaatuista kuvaa ihan talliympäristöstä ja tallista, mut video kyllä kertoo enemmän kuin sata kuvaa ;)
Ärsyttää kun kuva tuli nuin pienenä tuohon keskelle vaan :s mun ois pitäny pitää puhelinta vaakatasossa. Mut laittakaa koko näytön tilaan videot, koska ei niistä muuten saa selvää!

Ekassa videossa aloitan kuvaamisen tallista jossa on C:n hevoset. Kävelen Donatellan kanssa kävelykoneeseen. Ohitan lantalan, ison hiekkakentän ja kuvaan tallin toista puolta jossa asuu myyntihevosia ja yksityisiä hevosia.
Toisessa videossa oon tulossa kävelykoneesta ja kävelen sisään tallin toiselle puolelle. Kuvaan kaikki tallit nopeesti läpi ja kävelen maneesin läpi toiselle puolelle jossa C:n hepat, C:n tytön hepat ja ranskalaisen ratsastajan hepat.
Kolmannessa videossa alotan kuvaamaan C:n tallista ja meen sisään meidän asuntoon jota kuvaan.


13 kommenttia:

 1. En tiiä miten muilla mutta mulla ainakin tää väittää noista 2 alimmasta, että "tämä on yksityinen video" eikä näytä sitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti huomautuksesta, asian pitäs olla nyt korjattu :)
   laittakaa joku kommenttia, et näkyykö nyt kaikki?

   Poista
  2. Näkyy kaikki kolme! :)

   Poista
  3. joo mullakin näkyy nyt :)

   Poista
 2. Hei ootko nyt Conniella töissä??? Laita mulle mailia jos oot :D ainom.hakala@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Eksyin lukemaan blogiasi, mukavaa tekstiä ja pohdintoja elämästä ja työstä vieraassa maassa. Millainen Bern on? Olen haaveillut joskus pääseväni Sveitsiin, Bernin seudulle :)

  Ulkomaiset ratsastustyönantajat vaikuttaa kaikki jostain syystä aika erikoisilta ihmisiltä, koeta kestää! En ymmärrä mikä sen tekee, liekkö sitten perfektionismi vai mikä.

  Istunta ei ihan hetkessä muutu (itselläkin valitettavasti paljon hiottavaa sen suhteen), lihakset tarttee noin tuhat toistoa että joku asia menee lihasmuistiin asti, mutta kun vaan sinnikkäästi jaksaa joka kerta ratsailla ollessa hioa ongelmakohtia, niin kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa paranemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Bernistä en osaa kauheasti sanoa, koska en oo siellä käynyt kuin muutaman kerran. Mut tää Bernin seutu on kyllä aivan ihanaa ja kaunista, niinkuin koko sveitsi :)

   Poista
 4. Blogisi vaikuttaa todella upealta! Kiva seurata tälläistäkin blogia, mikä ei painotu Suomenmaalle :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Oon nyt selaillu tässä blogiasi ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta :) Luin myös tuon esittelyn sinusta ja nyt taisi mulla mennä jotain ohi, missä siis asut tällä hetkellä? Saksassa vai Sveitsissä? :)
  Itse olen alle viikon päästä muuttamassa Sveitsiin ja olisi ihan mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin, jotka myös työskentelevät ulkomailla, erityisesti lähellä Sveitsiä tai Sveitsissä :)
  http://life-in-switzerland-jossu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Uusi työpaikka kuitenkin löytyi sveitsistä ja siellä tällä hetkellä! Lisää tämän hetkisestä voi lukea blogistani :)"

   ^ nuin luki esittelysivullani :)

   Poista
 6. Luin koko blogin alusta loppuun (tai lopusta alkuun). :) Itse olen ollut Hollannissa töissä ja vähän samankaltaisuuksia löytyy. ;)

  Jään odottamaan jatkoa, mielenkiintoista!

  VastaaPoista