perjantai 25. tammikuuta 2013

Suomessa!

Oon ollu nyt sunnuntaista asti suomessa, joten siksi en ole kirjoitellut. Alkuviikko meni ihan sairaan nopeasti ja nyt on jo perjantai! Matkustin melkein kokonaan sunnuntaipäivän ja saavuin väsyneenä kylmään ouluun puoli viideltä iltapäivällä. -10 astetta tuntui maailmanlopulta ja mietin, että miten ihmeessä selviän tästä. No onneksi untuvatakki on keksitty ja megaiso kaulahuivi! Tähän on nyt taas tottunut ja se on vissiin luvannut ens viikoksi vähän lauhempia kelejä :)
Maanantaina kävin ystäväni luona Haukiputaalla ja Tiistaina menin shoppailemaan äitin kanssa sekä kahville! Ostin pari satiinipaitaa, mustan hameen ja mustat nahkaiset korkkarisaappaat :p Keskiviikkona otin rennosti ja me käytiin mummolassa. Eilen ystäväni kävi täällä ja menin illalla äitin kanssa salille. Tänään on sitten illalla sokka irti kun lähden haukiputaalle ystäväni kanssa vähän bilettämään! Mulla on nyt vaan 2 kaveria jotka sattuvat asumaan suomessa ja kumpikaan niistä ei halua lähteä Ouluun baariin :( Pakko ens viikolla keksiä jotain, sillä ei se nyt tule kuuloonkaan, että en pääse oulun baareihin bilettämään!
Mutta uskon, että tästä illasta tulee ihan kiva ja kuvia on sitten luvassa ;)

Lauantaina olis tarkoitus nähdä toista suomessa asuvaa ystävääni saunaillan, leffan ja viinin merkeissä. Me ei tällä viikolla aikaisemmin olla voitu nähdä, koska hän asuu Kemissä. Sunnuntaina olis tarkoitus mennä taas salille ja ens viikolla vielä 2 kertaa. Siten yritän vielä vähän rentoutua, mutta se on jotenkin vaikeeta. Tänäänkin siivosin tän mun vanhempien asunnon lattiasta kattoon. Tuntuu, että en osaa vain maata sohvalla ja katsoa telkkaria! Ehkä sitä sit ens viikolla tajuaa, että loma alkaa lähenemään loppuaan ja sit alkaa vähän rentoutumaan. Mut jokatapauksessa se on ihan huippua, kun ei tarvi siivota karsinoita tai tehdä muita tallihommia nyt vähään aikaan. Ratsastamaan toki on vähän ikävä, mutta meen varmaan ens viikolla koulutunnille Äimärautiolle, koska raahasin ratsastuskamppeetkin tänne mukaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni ja palaan asiaan pian! :)

4 kommenttia:

  1. Mä olisin varmaan niin sairaassa koti-ikävässä, että roikkuisin ekan viikon vain kotona. Vasta normalisoituani kävisin kodin ulkopuolella..

    VastaaPoista
  2. Jee! Vietä mukava loma nyt sit! :)
    Itekki pääsen 3viikon päästä taas lomaileen Suomeen. Miten hassulta tuo kuulostaakin.. Normaalisti ihmiset lähtee aurinkorannoille lomille nii tää tytsy suuntaa kohti Suomea :-DD

    VastaaPoista
  3. Mun piti vaan tulla sanoon että et sä paljoa menetä jos et oululaisessa baarissa käy, ne kun nyt on mitä on. Ehkä sekin vaan pitää käydä paikan päällä toteamassa ennen kun hoksaa.. :D Mutta eniveis, hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
  4. Sulle ois haaste, jos vaan haluat tehdä! :)
    http://2handh.blogspot.fi/

    VastaaPoista